Buscar
L'Oficina Local d'Habitatge assessorà sobre les moratòries hipotecàries pels efectes del Covid-19
L'Oficina Local d'Habitatge assessorà sobre les moratòries hipotecàries pels efectes del Covid-19
19/03/2020  
 

El Govern espanyol ha aprovat un paquet de mesures fiscals i ajuts econòmics per a reduir els efectes de la inestabilitat econòmica que el Coronavirus està deixant en el nostre país. Una d'aquestes mesures és la moratòria hipotecària, que permet no pagar la quota del prèstec bancari durant el confinament i que s'ha de sol·licitar a l'entitat bancària corresponent.

Per tal d'ajudar a tramitar aquesta sol·licitud o resoldre qualsevol dubte relacionat amb aquest tema, l'Oficina Local d'Habitatge disposa del seu equip de professionals per a assessorar la població cornellanenca. L'atenció es farà, principalment, de manera telemàtica a través del correu electrònic olh@procornella.cat o telefònicament, trucant al 686.095.045.


El termini per a sol·licitar aquesta pròrroga de les quotes hipotecàries serà des d'avui 19 de març i fins el 3 de maig, tret de què la situació de confinament s'extengui i aleshores també es perllongui aquest termini. La moratòria està adreçada a persones en situació de vulnerabilitat a conseqüència del Coronavirus.

Per tal de què pugueu saber si us podeu beneficiar d'aquest ajut, adjuntament a sota una guia informativa.

GUIA INFORMATIVA
   


L'Oficina Local d'Habitatge també atendrà presencialment els dilluns i dimecres, de 10.30h a 13.30h i els dimarts i dijous, de 16h a 19h; però donat l'estat d'alarma, procureu fer tots els tràmits per telèfon o per correu electrònic per a garantir la seguretat de tothom. De la mateixa manera, la tramitació dels temes del padró també es poden fer a través del correu electrònic o del telèfon mòbil de l'Oficina Local d'Habitatge.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39292160 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.