Buscar
12 concursants aspiren a convertir-se en La Veu de Cornellà aquest diumenge
12 concursants aspiren a convertir-se en La Veu de Cornellà aquest diumenge
08/02/2019  El públic podrà assitir gratuïtament a les audicions i votar pel 'cantant més carismàtic'
 

Aquest cap de setmana arriba la gran final del concurs per a solistes no professionals La Veu de Cornellà, el 10 de febrer, a les 17 hores, a L'Auditori de Cornellà, i a la qual s'enfrontaran dotze concursants (sis joves i sis adults). A la categoria de joves: Nerea Gregorio, Paula Chaves, Looa Ansa, Emma Maria Szucs, Mar Pérez i Levi Díaz. I a la categoria d'adults: Sara Alva, Ingrid Machuca, Rober Gabaldón, Ariadna Rubio, Ruth Jové i Mariba.

La iniciativa musical respon a una idea sorgida de la ciutat i organitzada per l'Ajuntament de Cornellà amb la voluntat de fomentar la música, la cultura i també la participació ciutadana. En aquesta primera edició s'han establert dues categories (adults i joves) que poden optar a tres premis per a cada una d'elles, de 150€, 250€ i 500€. I un premi especial dotat amb 150€, atorgat pel públic al 'cantant més carismàtic'. A més, els guanyadors tindran l'oportunitat d'actuar a les festes del Corpus 2019 de la ciutat. El jurat està format per músics professionals i professors de cant.

La participació del públic assistent a les audicions de la semifinal va ser decisiva ja que aquest va poder votar pel concursant que volia que passés directament a la final, l'aspirant que va obtenir més vots va ser Mar Pérez. Novament, a la final que tindrà lloc aqust diumenge, el públic podrà votar pel ‘candidat més carismàtic' de l'edició que s'endurà un premi de 150 €. A l'entrada es lliurarà un formulari numerat per poder votar per un dels concursants. Per participar de públic tan sols s'ha de sol·licitar la invitació al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà (carrer Mn. Jacint Verdaguer n, 16-18).

Com a cloenda del certamen, podrem sentir les 24 veus del concurs que interpretaran la cançó grupal "Ahora" del musical 'La princesa Anastasia', que s'estrenarà el proper mes de març al teatre Aquitània de Barcelona (amb música d'Oscar Larios i lletra de Jorge Fdez-Hidalgo).

 

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41826044 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.