Buscar
Lliurament de premis del 33è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà
Lliurament de premis del 33è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà
03/11/2017  Un mes per gaudir del món de les historietes a través d’exposicions, tallers, xerrades i lectures a diversos espais de la ciutat.
 

Departament de Joventut

Ja és aquí la 33a Mostra del Còmic de Cornellà. Aquest divendres, a les 20 hores, al Castell, tindrà lloc el lliurament de premis dels guanyadors del 33è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà", la presentació de la publicació "Còmics a Cornellà 2017" i  l'entrega del 24è Premi Ivà a la dibuixant madrilenya Ana Miralles, autora de la sèrie de còmics Djin o Eva Medusa. Tanmateix, s'inaugurarà la mostra dels treballs participants al concurs que es podrà veure fins al 3 de desembre.

El mes de novembre, Cornellà es converteix en el punt de referència del món del còmic. Així ho anuncia el cartell realitzat enguany per l’autor local Guille de las Heras. La nostra ciutat s’omple d’historietes a través d’exposicions, tallers, xerrades i lectures a espais molt diversos com ara centres cívics, equipaments juvenils, centres educatius, comerços o biblioteques.

Els Mercats de la ciutat també participen de la Mostra i en aquesta ocasió, el dissabte 4 de novembre, podreu assistir mentre hi compreu a la realització de Còmics en directe. Alumnes de l’Escola Joso Centre de Còmic i Arts visuals passaran un matí fent dibuixos en llibreta als mercats municipals i comerços de la ciutat. Aquestes obres espontànies s’exposaran a partir del dilluns 6 de novembre al Centre Cívic de Sant Ildefons.

Cornellà, ciutat de les vinyetes

D'aquesta manera, comença a la ciutat un mes dedicat al món de les vinyetes, a la imaginació i a la cultura, amb les darreres novetats i la participació de destacats autors i editorials del món del còmic. L’objectiu és promoure aquesta activitat artística i donar oportunitats al jovent que es vol dedicar a aquest món.

Tindrem exposicions de l’autora local Sonia Berenguer (Cul de Sac), d’alumnat de l’Escola Joso (C.C. Sant Ildefons), del Col·lectiu Autoras de Còmic (Institut Esteve Terradas), l’exposició central del Kap (Espai d'Art Moritz), reproduccions d’originals de Miguelanxo Prado amb la seva obra Ardalén (Centre Cívic PELL), del centenari de Will Eisner, de personatges com Tintín i l’Ot el bruixot (XBC), d’il·lustradors relacionats amb el futbol (Museu Palau Can Mercader) i una xerrada de Meritxell Bosch (CIRD).

Al llarg de l'avinguda del Parc podreu veure l'exposició en banderoles Racó de l'Ivà amb les reproduccions de les obres originals que ens han regalat els artistes que han rebut el Premi Ivà a Cornellà.

Descarrega't el programa de la Mostra
   
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
22194197 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.