Buscar
La mostra itinerant Cornellà Natura es pot veure ara al Castell
La mostra itinerant Cornellà Natura es pot veure ara al Castell
23/10/2017  
 

L'exposició Cornellà Natura en la Metròpolis Verda, produïda per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Cornellà, es pot visitar aquests dies i fins al 29 d'octubre al Castell de Cornellà. Recordem que  prop de 4.000 persones van visitar la mostra a la plaça d'Europa, entre el 6 de maig i el 4 de juny, i posteriorment es va traslladar al vestíbul del Parc Esportiu Llobregat (PELL). Part de l'exposició es va fer itinerant amb la intenció de recòrrer els diferents barris de la ciutat, d'ara fins a 2018.

Cornellà Natura és un projecte estratègic, impulsat per l’Ajuntament de Cornellà que té per objectiu naturalitzar la ciutat i transformar-la en un territori més verd, des de la voluntat de millora de l’espai públic. Actualment Cornellà disposa de 9,74m2 de superfície verd per habitant i l’objectiu, per a 2026, és arribar a 15,52m2 per habitant, és a dir un increment proper al 60%.

Està fonamentat en tres pilars: naturalitzar la ciutat, transformar la seva mobilitat i millorar la seva qualitat ambiental. Totes les actuacions que hi estan vinculades s’encaminen a fer una ciutat més verda i més propera als que hi vivim. L’exposició és participativa i permet veure i tocar elements com ara com horts verticals, caixes-niu, plaques solars, fanals LED… A més, inclou la mostra fotogràfica de Cornellà Natura, un recull de fotografies realitzades per ciutadans i ciutadanes de Cornellà amb el tema la natura a la ciutat.

SALA EXPOSICIONS CASTELL DE CORNELLÀ
C/ de Mossèn Jacint Verdaguer, s/n
Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h / Diumenges i festius de 10 a 14h

  Web Cornellà Natura
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
24640544 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.