Buscar
Què Fer a Cornellà compleix tres anys amb prop de 40 mil visites
Què Fer a Cornellà compleix tres anys amb prop de 40 mil visites
20/10/2017  Forma part de la comunitat i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat: espectacles teatrals, activitats familiars, exposicions, rutes culturals i molt més!
 

La web Què Fer a Cornellà celebra tres anys des de la seva posada en marxa com a referent de la difusió cultural i artística de la ciutat. La plataforma permet accedir de forma ràpida i àgil a tota l’agenda d’oci i espectacles, també des del mòbil amb una APP totalment gratuïta. A més de poder rebre un butlletí electrònic setmanal o fer seguiment a través de les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram.

Entre gener i setembre el lloc web Què Fer a Cornellà ha rebut 39.500 visites, amb una mitjana mensual de 4.500. Els esdeveniments organitzats per entitats, com ara les festes de barri o altres, com el Corpus o el Carnestoltes, són els que registren més visites. La plataforma té 2.790 seguidors a Facebook, 835 a Instagram i 1.626 a Twiter. A més, l’APP per a mòbils intel·ligents ha tingut, de gener a setembre de 2017 prop de 4.000 descàrregues.

#queferacornella

La iniciativa, plena de música, teatre, esports, art, fires, activitats per a nens i nenes, vol arribar a tots els públics. Podeu compartir els continguts amb amics i veïns i fer servir el hastag #queferacornella a les xarxes socials quan pengeu continguts al vostre perfil. La web també us permet comprar entrades per als espectacles del Cornellà Escena, Cultura en Família i L'Auditori de Cornellà.

Propostes per aquest cap de setmana

Entreu a www.queferacornella.cat i sigueu els primers en conèixer els plans per gaudir al màxim del cap de setmana: Festa del trenet, Festival de Microteatre, pallassos, concert de La Oreja de Van Gogh, exposicions, espectacles familiars...

Llegeix el reportatge complet al Cornellà Informa

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
21598254 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.