Buscar
26 de maig: eleccions municipals i europees
26 de maig: eleccions municipals i europees
24/05/2019  Podreu consultar l'actualització dels resultats en AQUEST ENLLAÇ.
 

Avui, 26 de maig, se celebren les eleccions municipals i al Parlament Europeu. Un total de 61.814 veïns i veïnes de Cornellà estan cridats a les urnes, a més de 1.008 residents a l'estranger. Els col·legis electorals estaran oberts al públic des de les 9.00 h fins a les 20.00 hores. Des de www.cornella.cat podreu trobar tant els avenços de participació com, a partir de les 20 h, els resultats provisionals al nostre municipi.

L'Ajuntament de Cornellà també ofereix a la pàgina eleccions.cornella.cat una completa base de dades amb informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat de Cornellà des de 1979. També hi podeu consultar ara mateix a quin col·legi us correspon votar, així com on estan situats aquests col·legis.

Cornellà està dividida en sis districtes censals, on es distribueixen un total de 17 col·legis electorals. El Districte 1 està format pels barris Centre i Riera; el Districte 2 correspon a Almeda; el tercer pertany al Pedró i Fontsanta; el Districte 4 inclou la Gavarra i Lindavista; el cinquè equival a Sant Ildefons Oest i el Districte 6, a Sant Ildefons Est.

Enguany, el marc normatiu actual permet que les persones estrangeres que siguin ciutadanes de la Unió Europea o de Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, República de Corea, Trinitat i Tobago o Xile, puguin votar a les eleccions municipals. Tanmateix, per poder exercir aquest dret, els ciutadans d'aquests països havien de complir prèviament uns tràmits i estar inscrits al cens electoral (consulteu els requisits necessaris per poder votar a les eleccions municipals).

 

On haig d'anar a votar?
Mapa dels col·legis electorals
Resultats eleccions anteriors

 

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
34121006 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.