Buscar
Obres de millora als carrers Avellaner, Urgell i Empordà
Obres de millora als carrers Avellaner, Urgell i Empordà
27/05/2019  L'objectiu és fer-les més còmodes, accesibles i respectuoses amb el medi ambient
 

Recentment s'han iniciat obres de millora d'accessibilitat i medi ambientals als carrers Avellaner i Urgell-Empordà, amb l'objectiu de fer-les més còmodes i respectuoses amb el medi ambient.

Al carrer Avellaner l'actuació consisteix en reurbanitzar l'entorn del bloc dels números 1-3-5, per eliminar les escales contínues actuals i incorporar un sistema de rampes, amb un pendent màxim del 6%, per fer més accessible tota la zona. La nova configuració de l'espai serà molt més agradable i permetrà que hi hagi una graderia per fomentar l'ús lúdic d'aquest tram del carrer.

L'actuació implica renovar el paviment, incorporar més vegetació, tot i mantenint els arbres existents, adequar la instal·lació de reg, i canvis en el mobiliari urbà, com la col·locació de fanals més moderns de tipus LED.

Pel que fa als carrers Urgell-Empordà està previst el reordenament dels dos carrers per facilitar els itineraris per a vianants i revitalitzar els espais de convivència al barri. Les dues calçades es reduiran i s'ampliaran les voreres, tot i mantenint les zones d'aparcament d'ambdós carrers.

Al carrer Urgell, a més, s'eliminaran les escales i es millorarà l'accés a la plaça Tàrrega pels laterals. I al

carrer Empordà, s'habilita un carril de cohabitació amb la bicicleta, que arribarà fins al carril bici de l'Avinguda Salvador Allende.

Pel que fa al verd urbà, es plantaran arbres nous a la vorera del costat oest del carrer Empordà, així com a l'entrada i a la sortida del carrer Urgell. També es reforçaran els arbres existents i s'incorporaran noves espècies més vistoses als parterres. L'actuació inclou millorar el mobiliari urbà i col·locar nou enllumenat de tipus LED.

Full informatiu carrer Avellaner
Full informatiu carrers Urgell-Empordà

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
34259358 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.