Buscar
La Música envaeix les Nits d'Estiu
La Música envaeix les Nits d'Estiu
05/07/2019  Durant el mes de juliol, l'Ajuntament de Cornellà ofereix música de tots els estils, cinema i activitats culturals a l'aire lliure per gaudir de l'espai públic de la ciutat.
 

Durant el mes de juliol, l'Ajuntament de Cornellà ofereix música de tots els estils, cinema i activitats culturals a l'aire lliure per gaudir de l'espai públic de la ciutat. Les Nits d'Estiu disposen cada vegada de més escenaris per ampliar al màxim l'oferta i fer-la arribar a tota la ciutat. A més dels tradicionals del Castell, Can Mercader, o la plaça de Catalunya, la incorporació de propostes de teatre, gastronomia i de les entitats, enriqueixen el programa.

La programació inclou Cinema a la Fresca (dimecres a la plaça de Catalunya), els concerts del parc de Can Mercader (divendres a la nit), moltes propostes al Castell (dimecres, dijous, i l'Agrupa les nits dels dissabtes).

Per aquest cap de setmana les propostes es concentren al Parc de Can Mercader amb el concert, divendres 5 de juliol, de Deceleratrix (21h) i Mafalda (22h). Festa, bojeria, sentit de l'humor, camises hawaianes i molt de groove son els ingredients que fan de Deceleratrix una banda jove pero singular. Formats al 2015 treuen el seu primer àlbum d'estudi al 2018 (A tot drap) de la mà de MusicBus records que han estat defensant per bona part de Catalunya.

I seguirem amb aquest bon rotllo amb el potent directe dels components de MAFALDA. Encunyant un so cada vegada més propi, la banda valenciana explota tot el seu potencial en cada escenari amb un nou espectacle de llums i soroll del bo. Mafalda és un grup de música combativa nascut al 2010,  que es caracteritza per una fussió d'ska, reggae, funk i hardcore.

I  DISSABTE a les 20.00 h al parc del Canal de la Infanta es presentarà la propera edició del Festival Jazz & Beer, i davant de l'Orfeó l'espectacle d'Stefano Riva "La Bella Itàlia".

Tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

 

  Descarrega la programació completa Nits d'Estiu 2019
  Properes actuacions de les Nits d'Estiu
  Consulta aquí l'agenda Què fer a Cornellà
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
36172768 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.