Buscar
Citilab acull la XI Jornada de Programació i Robòtica Educatives
Citilab acull la XI Jornada de Programació i Robòtica Educatives
08/05/2019  
 

El proper dissabte 25 de maig Citilab acull l'onzena edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, la trobada dedicada a l'intercanvi d'experiències didàctiques amb entorns de programació i robòtica educatives. Un total de 36 ponències, 12 tallers, 18 projectes educatius a la fira d'alumnes i 9 empreses configuraran el programa d'enguany.

La Jornada està especialment adreçada als docents de primària i de secundària interessats en l'ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d'aula, però també està oberta a altres professionals interessats en la temàtica. Tanmateix, des de fa uns anys, hi participen alumnes, acompanyats pels seus professors, en la mostra de treballs realitzats per l'alumnat.

La iniciativa, des de la seva primera edició, s'emmarca dins del Dia Internacional d'Internet, el Dia Internacional de l'Scratch i, darrerament, la Europe Code Week.

L'equip del Citilab presentarà dues ponències: ‘ED1, la placa del projecte EduLab' i ‘El Citilab a les escoles, el projecte EduLab'. Els assistents podran descobrir l'experiència del Citilab introduïnt la programació i la robòtica a les aules d'infantil i primària de sis col·legis públics de Cornellà i, d'altra banda, conèixer el procés de creació, el funcionament i les aplicacions de la placa microcontroladora ED1, original del laboratori ciutadà.

A més de les dues ponències, Citilab també impartirà el taller ‘Munta i programa el robot Fantàstic!', una activitat que permetrà que tots els participants es posin a la pell dels nens i nenes que han après a construir-lo i programar els seus moviments en les sessions del projecte EduLab.

 

PROGRAMA JORNADA

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
32834286 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.