Buscar
Personalitats del municipi se sumen a la campanya #joemquedoacasaacornella
Personalitats del municipi se sumen a la campanya #joemquedoacasaacornella
23/03/2020  Jordi Évole, Tony Aguilar, Paula Gonu, Marina Salas, Marta Romagosa o Jaume Funes són alguns dels ciutadans que s'han sumat a aquesta iniciativa municipal.
 

L'Ajuntament de Cornellà ha començat una campanya de conscienciació sobre el confinament adreçada a la població local. El lema d'aquesta iniciativa és #joemquedoacasaacornella i diferents personalitats del municipi l'han recolzat. D'aquesta manera, les xarxes socials de l'Ajuntament s'ompliran de vídeos de personatges rellevants del món de la cultura, la comunicació i l'esport. Són gravacions fetes en els seus propis domicilis i on animen a la població a quedar-se a casa i expliquen com passen ells el temps. 

De moment, s'han sumat a la iniciativa els periodistes Jordi Évole, Marta Romagosa, Sara Pellicer, Manuel Campo Vidal i Xavier Aldekoa. També Tony aguilar, locutor i DJ; Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista; a més de Paula Gonu, una de les youtubers més importants del país, amb més de dos milions de seguidors. Del món de la cultura, s'ha sumat l'escriptora cornellanenca Empar Fernández i properament s'espera que d'altres personalitats de la ciutat s'uneixin a la campanya amb els seus vídeos.

Durant els propers dies, aquestes gravacions s'aniran penjant als comptes d'Instagram i Facebook de l'Ajuntament de Cornellà i del Què fer a Cornellà. Aquesta serà una manera també entretinguda de passar el temps a casa, a més de conèixer les recomanacions o les idees que ens proposen aquestes personalitats de la ciutat per a desenvolupar durant els dies de confinament.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39292407 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.