Buscar
133 sancions a Cornellà per l'incompliment de les restriccions per evitar el Covid-19
133 sancions a Cornellà per l'incompliment de les restriccions per evitar el Covid-19
21/03/2020  El Govern posa en marxa un document per autoacreditar els desplaçaments.
 

La Guàrdia Urbana de Cornellà, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional ja han imposat 133 sancions per l'incompliment de les restriccions relacionades amb la prevenció del Coronavirus. Des de l'entrada en vigor del Decret municipal de mesures excepcionals relacionades amb aquesta situació d'alerta sanitària, el dilluns 16 de març, 117 adults han estat sancionats, 8 menors d'edat i 8 establiments.

Només durant la jornada del Dia del Pare, el dijous 19 de març, la policia local va desenvolupar 32  expedients sancionadors, dels quals 22 han estat relacionats amb l'incompliment de la normativa entre persones adultes; 3 menors d'edat també van resultar sancionats i 7 establiments comercials de Cornellà han estat multats.

[Actualització 23/03/2020] Ja s'han comptabilitzat 248 sancions per l'incompliment de restriccions, acumulades des del dilluns 16 de març.

Recordem que l'Ajuntament de Cornellà ha decretat unes mesures excepcionals relacionades amb el confinament en relació amb l'estat d'alerta sanitària per la divulgació del Covid-19. Aquestes restriccions estan pensades per evitar el contagi de la pandèmia i són d'obligat compliment per a tots o totes.

Control dels desplaçaments

La Generalitat de Catalunya a través del CECAT ha anunciat l'augment del control dels desplaçaments de la ciutadania a partir del proper dilluns 23 de març a les 00.00h. D'aquesta manera, qualsevol ciutadà o ciutadana que vulgui sortir de casa, encara que sigui per les raons autoritzades, ho haurà d'acreditar amb el següent document oficial que adjuntem. Aquesta decisió ve donada, principalment, perquè hi ha persones que estan incomplint les mesures restrictives relacionades amb la prevenció del Covid-19 i que posen en perill la resta de la població.

  CERTIFICAT AUTORESPONSABLE DE DESPLAÇAMENT
    Preguntes freqüents referides al certificat
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39291892 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.