Buscar
Assajos oberts d'
Assajos oberts d'"El tràmit, la comèdia més marciana" dins del projecte Factoría SI
11/07/2018  Una vegada més, el projecte de residències artístiques teatrals “Factoría SI” ens dóna l’oportunitat de gaudir dels assajos oberts, que es duran a terme del 23 al 27 de juliol, d’una de les obres més esperades de la propera temporada teatral.
 

Tres científics (un físic, una psicòloga i un metge) són secretament citats en unes dependències d’una Unitat d’Intel·ligència de l’Estat per elaborar un peritatge insòlit: els diuen que han trobat un extraterrestre i hauran d’interrogar-lo per dictaminar si ho és o no. A poc a poc descobrirem que qui veiem no és qui creiem veure, tot just quan comencin a sortir a la llum diversos casos de corrupció que podrien esquitxar-los…

Amb un ritme trepidant, diàlegs divertits i molt d’ingeni, David Bagés, Àlex Casanovas, Mònica Glaenzel, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana protagonitzen El Tràmit, una comèdia esbojarrada on res és el que sembla.

Una vegada més, el projecte de residències artístiques teatrals “Factoría SI” ens dóna l’oportunitat de gaudir dels assajos oberts d’una de les obres més esperades de la propera temporada teatral, que s’estrenarà oficialment al Teatre Borràs de Barcelona el proper setembre.

Els assajos oberts al públic es duran a terme del 23 al 27 de juliol (ambdós inclosos), de 12h a 14h a l’Auditori de Sant Ildefons. A diferència d'altres vegades, en que l'assaig es tractava de la representació complerta de l'obra, en aquest cas podreu gaudir del procés de creació de la mateixa al llarg de diferents dies, en que podreu accedir lliurement a l’Auditori i seguir el procés en els diferents moments.

Per últim, demanem a les persones assistents que, per respecte a les actrius i actors i pel bon funcionament dels assajos, mantinguin silenci i els dispositius mòbils apagats.

Informació i consultes a: auditorisi@aj-cornella.cat o al 933770212 ext. 1461

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
35971844 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.