Buscar
Prepara't per a una tardor cultural a Cornellà: Festival de Pallassos, teatre, música...
Prepara't per a una tardor cultural a Cornellà: Festival de Pallassos, teatre, música...
10/09/2018  
 

Departament de Cultura

La tardor és època d’estrenes teatrals i concerts a Cornellà per a tots els públics i amb molts registres. Si ja ho teniu clar, poder anotar a l’agenda les principals actuacions i propostes de música i teatre, i comprar les entrades anticipades amb importants descomptes.

Del 14 al 21 d’octubre arriba una nova edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

El festival arribarà amb una programació repartida per carrers, places, mercats, teatres, escoles, biblioteques, casals i residències d’avis que gaudiran de prop de 70 espectacles representats per 47 companyies, provinents de 10 països (Austràlia, Canadà, Rússia, Alemanya, França, Itàlia, Bèlgica, Argentina, etc); a més de Catalunya, València, Castella i Lleó, Andalusia, Galicia, Euskadi i Madrid amb espectacles de gèneres i estils per a tots els gustos.

Pallasses i pallassos vinguts d’arreu ens presentaran els seus espectacles durant els 8 dies del festival a molts espais diferents. Destaquem la companyia AGÀ BOOM, de Rússia; PAOLO NANI que repetirà amb  La carta i també farà Jekyll on ice al carrer; PEPA PLANA amb el primer bolo del nou espectacle Clàssiques conjuntament amb NOËL OLIVÉ; CHRIS LYNAM torna al festival desprès d’un grapat d’anys amb una proposta innovadora que no deixarà indiferent a ningú, Ericthefred; LAS XL amb el seu show Abandóname mucho.Altres companyies amb llargues trajectòries i que també formaran part d’aquesta edició del festival són PANETTONE BROTHERS, CIRQUET CONFETTI i GROMIC.

 

  Venda d'entrades del Festival de Pallassos
  Web del Festival de Pallassos
     

Tardor de teatre, música i dansa a Cornellà

En música, Morgan, Combustión i A Contrablues; en teatre, Teatre de Guerrilla i actuacions del Festival de Pallassos; i a més, actuacions familiars al carrer o a cobert, a l’Auditori de Sant Ildefons i la Sala Ramon Romagosa, a partir de finals del mes de setembre. Si compreu les entrades ara mateix, podeu aconseguir descomptes i un abonament cultural entre les programacions Cornellà Escena i Teatre Familiar. I a més, recordeu que hi ha espectacles de carrer totalment gratuïts.

Tampoc no us podeu perdre l’extraordinària programació que l’Auditori de Cornellà porta aquesta tardor, amb grans noms de la música i del teatre, com Julio Manrique amb Èdip (16 de desembre), David de Maria (1 de desembre) o el Mag Lari (6 d’octubre). No oblideu tampoc les propostes de la Sala2.cat o la nova creació de la Cia. Corenllà Teatre.

  Venda d'entrades Cornellà Escena/Teatre Familiar
  Venda d'entrades Auditori de Cornellà

Subscriu-te al Què Fer a Cornellà

No facis plans de darrera hora, planifica't i gaudeix plenament de tot el que t'ofereix la ciutat. Tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

  Consulta aquí l'agenda Què fer a Cornellà
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40168018 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.