Buscar
Ja és aquí el Festival Internacional de Pallassos 2018!
Ja és aquí el Festival Internacional de Pallassos 2018!
15/10/2018  La 18a edició del Festival porta fins al 21 d’octubre prop de 70 espectacles repartits per carrers, places, mercats, teatres, escoles, biblioteques, casals i residències, a més de la carpa de plaça de Catalunya.
 

Departament de Cultura

El 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat 'Memorial Charlie Rivel' ja està en marxa. Fins al diumenge 21 d'octubre passaran per la nostra ciutat 47 companyies provinents de 10 països amb espectacles de gèneres i estils per a tots els públics.

Per aquesta edició tan especial, tindrem el luxe de tenir a grans noms internacionals i nacionals actuant al festval. Chris Lynam, Paolo Nani, Aga-Boom, Fanny Giraud, Pepa Plana, Pistacatro, Juan Callate, Las XL, Cris-Is, Bucraa Circus o la Cia. Mireia Miracle, entre molts altres.

A la carpa instal·lada a la plaça de Catalunya de Cornellà, s’hi celebraran les ‘Gala ALAPISTA‘. La primera serà solidària de Pallassos sense Fronteres (dimecres 17) i la resta tindran lloc divendres 19 (20h), dissabte 20 (18h) i diumenge 21 (17h). La gala serà dirigida i conduïda per una pallassa, Jimena Cavalletti, amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions. Un espectacle amb la participació de diferents artistes: Nezdames et Nezsieurs, Claret Clown (que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit pel també actor i pallasso Jordi Martínez), Fanny Giraud, Gromic, Die Maiers, Joe de Paul i Tim Tyler.

La gran festa de cloenda del festival serà el diumenge 21 d’octubre (19h, en acabar la gala Alapista) a la plaça de Catalunya de Cornellà. Serà un gran fi de festa amb les Balkan Paradise Orchestra que comptaran amb la participació d’algunes de les pallasses i pallassos que hauran actuat en aquesta edició del festival i el gegant de Charlie Rivel.

Consulteu el programa o la web del Festival per no deixar escapar cap oportunitat de gaudir del Festival!

Web del Festival de Pallassos
Venda d’entrades
PROGRAMA 18A EDICIÓ (PDF)
Facebook del Festival
Twitter del Festival
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40116290 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.