Buscar
Tres magnífics espectacles per gaudir de les tardes de juliol en família.
Tres magnífics espectacles per gaudir de les tardes de juliol en família.
02/07/2018  La programació del cicle "Cultura en Família" s'amplia fins a finals de juliol amb tres espectacles per a tot tipus de públics.
 

La programació del cicle "Cultura en Família" s'amplia fins a finals de juliol amb tres espectacles per a tot tipus de públics.

DIUMENGE 8 de JULIOL - 19:00h - PLAÇA DEL PALLARS

Cia. La Banda del Otro: Yee-Haw

'Yee Haw!' és el nou espectacle circense-musical amb el segell dels carismàtics artistes de carrer andalusos Los Hermanos Infoncundibles, que aquesta vegada s'uneixen a l'artista Rafael Díaz en una aventura diferent i amb un marcat regust dels clàssics westerns.

 

DIUMENGE 15 de JULIOL - 19:00h - RACÓ DE LA LECTURA

Cia. NS Danza: Marina i el Somni de Volar

Marina i el somni de volar, és un contacontes ballat, entranyable i dedicat als més petits. Aquest conte explica la història d’una noia, la Marina, que sempre ha volgut ser una gran inventora.

Un dia, un fantàstic i màgic personatge la portarà a tots aquells llocs on la seva imaginació desitja.

Una meravellosa història d’empoderament que narra el valor que hem de tenir tots davant d’una situació nova i de canvi, la superació de les pors personals i els prejudicis.

Una proposta amb dansa, teatre i titelles que fa gaudir i participar a tota la família.

 

DISSABTE 28 de JULIOL - 19:00h - PLAÇA DE LA SARDANA

Mr. Copini presenta: The Herock

"The Herock" barreja la improvisació, tècniques de circ i el bon humor per oferir 45 minuts plens d'energia i sorprenents habilitats, tot a ritme del Rock, fent sentir al públic part de l'espectacle.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39362031 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.