Buscar
L'escola Abat Oliba reconeguda amb el Segell de Centre eTwinning
L'escola Abat Oliba reconeguda amb el Segell de Centre eTwinning
05/04/2019  
 

L'escola Abat Oliba de Cornellà ha rebut el Segell de Centre eTwinning, atorgat per la Comissió Europea, un dels 1004 Segells lliurats a tota Europa aquest curs 2018-19. És l'únic centre educatiu de la ciutat que té aquesta distinció -a Catalunya només hi ha dos centres amb aquesta consideració- i que passarà a ser model de referència per altres centres que volen adherir-se a participar en aquestes noves metodologies a nivell europeu. Aquest reconeixement premia, entre altres coses, l'excel·lència del centre en àmbits com ara la pràctica digital, la seguretat digital, la formació contínua del professorat, l'aprenentatge col·laboratiu o l'acostament a la pedagogia creativa.

L'escola Abat Oliba participa des de fa cinc cursos en projectes de col·laboració eTwinning a l'àrea d'anglès col·laborant amb mestres tutors i introduint les noves tecnologies a l'aula. Durant els darrers tres anys se n'han obtingut 4 Segells de Qualitat Nacionals i 3 d'Europeus gràcies l'esforç i constància dels alumnes i la seva implicació incondicional per l'aprenentatge a través d'aquesta nova metodologia. Tota aquesta feina s'ha vist recompensada amb el reconeixement per part de la Comisió Nacional i Europea de l'excel·lència dels seus projectes.

Aquesta distinció s'atorga als centres que demostren ser pioners i liders en les àreas segënts:

- ús d'eines digitals.
- prevenció i seguretat en línia (e-Safety).
- aspectes pedagògics innovadors i creatius.
- suport a la formació contínua del personal.
- foment de les pràctiques d'aprenentatge cooperatiu per a docents i alumnat.

Més informació sobre els Centres eTwinning 2019-2020

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40182308 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.