Buscar
El Curs de Dinamització Juvenil comença al Febrer
El Curs de Dinamització Juvenil comença al Febrer
10/01/2020  
 
El proper mes, s'inicia el Curs de Dinamització Juvenil on des del Departament de Joventut i professionals externs es forma a joves per poder portar cap endavant una activitat d'oci nocturn alternatiu. 
cartell
El curs dona capacitació en temes d'organització, programació, dinamització, difusió i qualsevol aspecte necessari per formar-se com a dinamitzadors/es juvenils.
També es treballa la col·laboració en equip, la creativitat i les habilitats comunicatives. Per suposat es contextualitza sobre la feina feta fins ara en oci alternatiu per a Joves a Cornellà i la prevenció en el consum de substàncies tòxiques.
A més els i les joves participants viuran de prop les experiències de joves formats/ades en edicions anteriors del curs.
És una molt bona experiència per poder desenvolupar els interessos en qüestions de lleure, socialitzar, formar-se i poder ampliar el currículum.
La formació és gratuïta, 100% SUBVENCIONADA i consisteix en 5 sessions setmanals realitzades al CRAJ més una sessió de cap de setmana, en una casa de colònies.
Després hauran de realitzar les pràctiques que consisteixen en organitzar una activitat i dur-la a terme.
El curs està dirigit per a joves d'entre 16 i 25 anys
Aquest curs està coordinat amb el projecte de NITS INSÒMNIA, les persones que ho conformen i pot donar possibilitats de seguir col·laborant amb el departament de Joventut en un futur i fent que les idees dels i les joves de Cornellà es portin a terme.

Podeu fer l'inscripció aquí mateix.

Si teniu cap més dubte us podeu adreçar a trailer@aj-cornella.cat

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39292904 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.