Buscar
La Fundació Orange i El Llindar inauguren el GarageLab a Cornellà
La Fundació Orange i El Llindar inauguren el GarageLab a Cornellà
15/11/2019  
 

La Fundación Orange i la Fundació El Llindar han inaugurat aquest dijous una aula amb eines creatives de fabricació digital, coneguda com GarageLab, al centre que la fundació té a Cornellà, a l'Avinguda dels Alps.

El programa GarageLab és una iniciativa de la Fundación Orange que proporciona, a l’àmbit de les Escoles de Segona Oportunitat, la formació i l’equipament necessaris per que es puguin desenvolupar, a través de l’entorn FabLab i el moviment maker, una proposta per als alumnes que transforma els processos d’ensenyament, aprenentatge i creixement personal.

Gràcies a l’acord assolit entre la Fundació El Llindar i la Fundación Orange, 160 joves d’El Llindar disposen, des d’avui, d’un espai de 245 metres quadrats, amb nova maquinària i un equip docent reforçat per impulsar nous i més ambiciosos projectes.

L'objectiu d'aquest tipus d'aules és combatre l'absentisme i reduir la taxa d'abandonament escolar d'estudiants de Programes de Formació i Inserció i d'Escoles de Segona Oportunitat, millorant la motivació de l'alumnat i l'ocupabilitat gràcies a l'adquisició de competències digitals.

A la inauguració, els propis joves han relatat la seva experiència i han mostrat als assistents la feina que s’hi desenvolupa: l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, la Directora General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital de la Generalitat de Catalunya, Mar Camacho i la Directora General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Joana Barbany, així como el President d’El Llindar, Pere Guardiola i la Directora Territorial de Relacions Institucionals d’Orange a Catalunya, Montserrat Cereza.
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40754835 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.