Buscar
L’Ajuntament de Cornellà contracta 450 persones en situació de vulnerabilitat social durant 2015
L’Ajuntament de Cornellà contracta 450 persones en situació de vulnerabilitat social durant 2015
09/10/2015  El mes de novembre, un total de 100 persones inicien un nou pla d’ocupació local, amb una durada de sis mesos.
 

Departament de Polítiques d'Ocupació

A partir del mes de novembre, un total de 100 persones de Cornellà en situació de desocupació seran contractades per l'Ajuntament de Cornellà, per un període de sis mesos, per reforçar diferents serveis municipals. Els nous plans d'ocupació local es destinen a persones en situació de vulnerabilitat o aturats de llarga durada i s'emmarquen en les mesures promogudes pel consistori per dinamitzar el mercat laboral local i garantir la cohesió social de la ciutat.

Amb la posada en marxa d'aquests nous plans d'ocupació, l'Ajuntament haurà donat feina a 450 persones de la ciutat durant 2015, en contractes per períodes de sis mesos. Els plans d'ocupació locals s'han dissenyat després d'una anàlisi exhaustiva del perfil professional de la població en atur al municipi, amb la intenció de beneficiar a tots els sectors i garantir la màxima inserció.

Més de la meitat en el sector educatiu

Més de la meitat de les persones contractades a partir de novembre (52 en total), seran professors, pedagogs o altres professionals del sector de l'ensenyament que treballaran en diferents projectes educatius municipals, com és el cas del reforç assistit a les escoles amb un total de 17 docents incorporats.

 

Llegir la nota de premsa completa
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40620549 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.