Buscar
Exposició 'Barraques. La ciutat informal', al Museu Palau Mercader
Exposició 'Barraques. La ciutat informal', al Museu Palau Mercader
15/02/2011  El Departament de Patrimoni anima als cornellanencs a aportar testimonis, fotografies i documents de la vida als refugis i les barraques.
 

El proper 13 de març s’inaugurarà al Museu Palau Mercader  l’exposició 'Barraques. La ciutat informal', produïda pel Museu d’Història de Barcelona, que es podrà veure fins el dia 1 de maig.

En el marc d’aquesta exposició, el Museu ha programat la projecció del documental de TV3 'Barraques, la ciutat oblidada', amb la participació dels autors: Alonso Carnicer i Sara Grimal, el dijous 17 de març a les 19 hores a la Sala Raimon Llort de la Biblioteca Central de Cornellà.

Des del Departament de Patrimoni Cultural volem recollir el testimoni d’aquelles persones que van viure aquest fenomen a Cornellà de Llobregat, on sembla que van tenir més presència els refugis o coves que no les barraques.

Recollida de testimonis de la vida a les barraques

Qualsevol persona que tingui records personals directes o indirectes, fotografies, o qualsevol altre tipus de testimoni  de la vida en refugis o barraques a Cornellà i que vulgui aportar més llum sobre aquest fenomen a la nostra ciutat, pot posar-se en contacte amb Joan Fernández o Anna Plans, al Departament de Patrimoni Cultural al telèfon 93 474 51 35.

Enllaços per ampliar la informació

Podeu trobar més informació de l'exposició a la web i del documental, al portal cedit en el 3cat24 per a l'equip.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
24640172 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.