Buscar
Tardor amb el Cicle de Solidaritat 2018
Tardor amb el Cicle de Solidaritat 2018
08/10/2018  
 

Departament de Cooperació i Solidaritat

Com cada tardor el Punt de Voluntariat i Solidaritat aposta per la sensibilització ciutadana i la cooperació internacional mitjançant el CICLE DE SOLIDARITAT. Aquest cicle té com objectiu apropar el món de la solidaritat a tota la ciutadania, donar suport a les entitats de cooperació de Cornellà i fer conèixer la problemàtica a altres indrets del món.

Enguany el Cicle de Solidaritat compta amb les següents activitats:

- Dimecres 17 d’octubre a les 19 hores al centre cívic de Sant Ildefons es projectarà el reportatge fotogràfic dels projectes humanitaris de Malaria 40. Un treball realitzat per l’Annalea Steccanella a la seva visita als projectes humanitaris de salut, educació i desenvolupament social de l’ong MALARIA 40 a Madagascar al 2017.

- Dos berenars solidaris; on compartim l'espai del berenar amb dues entitats de cooperació que expliquen els seus projectes i experiències. Aquests berenars es realitzaran el 24 d'octubre al local social Peña del Dominó i comptarem amb les ONGs locals “Assoc. Educación Popular Carlos Fonseca Amador” que treballa a Nicaragua, i el 9 de novembre a la Ludoteca el Dau amb les ONGs “Associació Mirades” i “Cornellà Solidari” que ens explicaràn els seus projectes als campaments de refugiats sahrauis.
 
- Dissabte 27 d’octubre a les 18 hores al centre cívic de Sant Ildefons es farà la presentació del documental “Leo la vida” per part de l’ “Assoc. Educación Popular Carlos Fonseca Amador” amb la presència dels seus autors. Un documental sobre l’obra de Leonela Relys, mestra cubana, doctora en Pedagogia i alfabetitzadora internacionalista, creadora del mètode d’alfabetització “Yo sí puedo” amb el qual s’han alfabetitzat més de vint milions de persones al món. Tot seguir es degustarà un sopar fred i finalitzarà l’acte amb una actuació musical en directe.

- Diumenge 11 de novembre a les 18 hores, a l’Auditori de Sant Ildefons, podrem gaudir d’un concert en benefici de l’Associació Mirades, a càrrec del Cor Masculí de Barcelona amb el títol “Que soni el JAZZ solidari!”, on la seva música ens traslladarà al seu projecte del Senegal i el Sàhara. Els 5 euros de l’entrada serviran pel finançament de la seva tasca, és a dir, pel recolzament al treball de les òptiques, donant materials, suport tècnic per al personal local, dinamització de les revisions oculars a les escoles...

  Concert Associació Mirades
     

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39399021 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.