Buscar
A ple rendiment els quioscos recuperats per a la comunitat
A ple rendiment els quioscos recuperats per a la comunitat
13/12/2019  
 

Fa uns mesos que l'Ajuntament de Cornellà va posar en marxa la iniciativa de reaprofitar els quioscos de premsa que porten anys tancats a la ciutat després de valorar diferents estratègies d'interès ciutadà per donar-los nous usos i serveis. Per això s'han tingut en compte factors com la ubicació, la superfície que disposen alguns d'ells en el seu entorn i/o la manca de cert tipus de serveis o comerços propers. Fins a la data estan funcionant amb èxit dos d'ells: La Re-parada i la Ludoteca L'Avet.

La Re-Parada: autoreparació de petits aparells

Es tracta d'un antic quiosc de premsa reconvertit en espai d'assessorament sobre recursos i activitats relacionades amb residus i medi ambient, i també funciona com a punt de recollida dels residus especials més habituals, similar a una deixalleria de barri.

La Re-Parada ofereix un servei especial d'autoreparació d'aparells electrònics i informàtics. podreu portar aquells aparells que no funcionin correctament i disposareu d'eines per arreglar-los sota la supervisió d'un tècnic especialista que us assessorarà en tot moment. El tercer dimecres de cada mes l'especialista serà de bicicletes; la resta de dimecres per a petits electrodomèstics i aparells informàtics.

Jugar i aprendre amb la Ludoteca L'Avet

Situat al barri Sant Ildefons, aquest quiosc s'ha transformat en un espai on realitzar activitats lúdiques a l'aire lliure i crear comunitat. La Ludoteca obre els diumenges i s'encarrega de la seva dinamització al Club Infantil Juvenil Sanfeliu-Sant Ildefons. Les activitats estan pensades per tots els nens i les nenes que vulguin passar una estona de jocs i tallers, juntament amb les seves famílies. Es tracta de propostes divertides i educatives com bitlles gegants, joc de memòria, joc del paracaigudes...

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41980166 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.