Buscar
El periodista Joan Barrera és el nou Síndic Municipal de Greuges de Cornellà de Llobregat
El periodista Joan Barrera és el nou Síndic Municipal de Greuges de Cornellà de Llobregat
19/06/2013  
 

El ple municipal celebrat el 23 de maig va aprovar el nomenament de Joan Barrera com a nou Síndic Municipal de Greuges de la ciutat de Cornellà, per als propers cinc anys. Barrera substitueix a Frederic Prieto, que havia finalitzat el mes d'abril el període de cinc anys per al qual va ser nomenat.  La votació va ser nominal i Barrera va rebre el suport de 20 dels 25 regidors del ple.

Joan Barrera i Riba és periodista i ha desenvolupat la seva activitat professional a l'Agència EFE, Televisió de Catalunya i, durant prop de vint anys, a El Periódico de Catalunya (seccions de política, investigació, noves tecnologies i televisió, entre d'altres). El 2009 va passar a treballar com a free-lance, i des de l'any passat és el secretari tècnic de la Mesa sectorial de Mitjans de Comunicació, una plataforma interdisciplinar per l'estudi d'alternatives a la crisi en el sector de la comunicació a Catalunya.

Barrera està vinculat a la ciutat des de fa més de 30 anys. Ha estat un observador de la seva transformació i de com s'ha gestionat i s'ha treballat des de diferents àmbits, com l'educatiu i el cultural. Ha estat soci de l'Orfeó Catalònia i arran del seu interès per la història, especialment a la comarca del Baix Llobregat, també ha col·laborat amb 'L'Avenç. Associació per la defensa del patrimoni històric i cultural de Cornellà'.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
34260317 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.