Buscar
L’APP de Seguretat de Cornellà guardonada amb un premi a la millor innovació social
L’APP de Seguretat de Cornellà guardonada amb un premi a la millor innovació social
07/03/2016  
 

Ahir 3 de març es van donar a conèixer els premis del VI Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics 2016 (CNSI). Entre ells, l'APP de Seguretat de Cornellà va rebre el guardó com a millor projecte d'innovació social.
Els premis CNIS reconeixen les bones pràctiques i experiències realitzades per entitats pioneres en l'aplicació dels Esquemes Nacionals, Innovació, Ciutats Intel•ligents, Administració electrònica, Govern Obert, Transparència, i altres noves àrees de desenvolupament de les administracions que aportin valor als serveis públics.
Tots els projectes i experiències finalistes conformen un ventall de propostes de futur, i al seu torn, generessin un banc de bones pràctiques que es difondrà, posteriorment, en el Butlletí CNIS i al portal del Club d'Innovació, ampliant així l'oferta actual de més de 600 bones pràctiques.
Els guanyadors corresponents a cadascuna de les categories es van donar a conèixer durant el congrés, que s'ha celebrat els dies 2 i 3 de març a la seu de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre a Madrid, en una Gala especial de premis.

Més de 600 inscrits i 190 institucions participants

El VI CNIS 2016 amb la participació de més de 600 inscrits de 190 institucions a les àrees d'administració electrònica, interoperabilitat, seguretat, identitat, serveis en el núvol, gestió, planificació, recursos humans, finançament, smart cities, tecnologies, contractació, finançament, col•laboració públic privada, i participació, sota el lema "Gestionant el Canvi. Aplicant Solucions".
El CNIS constitueix la principal trobada a nivell nacional sobre administració electrònica, reunint als representants de les diferents Administracions Públiques, les principals empreses del sector i a molt diversos experts relacionats amb la matèria.
"Transformació digital al servei de les persones" és el lema d'aquesta sisena edició del Congrés CNIS. Un fòrum de trobada per debatre sobre com gestionar la transformació digital en les nostres administracions i com aplicar solucions innovadores analitzant les noves tendències.

El Congrés CNIS es ve desenvolupant des de 2011 amb el suport d'institucions claus per a la Innovació de les nostres administracions com la FNMT, el CCN-CERT, la FEMP i dels Ministeris d'Economia i Competitivitat - MINECO, i Indústria Energia i Turisme -.

Consulta AQUÍ tota la informació dels Premis

 

Decarrega't les aplicacions mòbils de Cornellà
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39292409 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.