Buscar


L'Ajuntament aprova un pressupost orientat a les persones i al manteniment dels serveis que s'ofereixen a la ciutadania


                 
16 milions d'euros pel benestar de les persones. De cada 100 euros, 21,6 són pel suport de famílies en risc d'exclusió social        Un ferm compromís amb el foment de l'ocupació, l'acció social, el manteniment de la ciutat i l'educació i la cultura       Es destina 1 milió d'euros, d'una plusvàlua, a la creació de 150 llocs de treball per a joves i aturats de llarga durada 

     

90 milions de pressupost consolidat, dels quals 74 són per l'Ajuntament. S'incrementa un 5,90% respecte del 2014


Les inversions creixen un 20% sense aumentar el deute


Prenen especial importància els recursos propis, ja que aquest any disminueixen un 16,54% les transferències de la Generalitat de Catalunya.

     


     

Compromís social

     

     
               
 

Responsabilitat

     

   
         
   
 

Implicació amb les persones

     

   

       
   
       
   
       
   
       
   
LA FRASE

“Es tracta d'uns pressupostos continuistes, on es mantenen les prioritats definides des de l'inici del mandat: atenció social, educació, seguretat i manteniment del que hem aconseguit en els últims anys”.

Antonio Balmón, alcalde de Cornellà

   
   

UNS PRESSUPOSTOS TRANSPARENTS

Totes les dades del pressupost d'enguany així com les corresponents als dels exercicis anteriors es poden consultar a la pàgina Govern Obert. A més, representants municipals explicaran els pressupostos als barris de manera presencial a través de reunions organitzades amb les associacions de veïns i veïnes. Per qualsevol dubte dels comptes de 2015, escriu a informacio@aj-cornella.cat. 

 

 

 

 

DOCUMENTACIÓ RELACIONADA


 

 

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
7113 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.