Imprimir Imprimir
www.cornellaweb.cat
 :: CornellÓ Escena

On estem?

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 54 54
Fax. 93 474 33 42
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Festival Internacional de Pallassos

concentrica

queferacornella

contacte online

Cornellà Escena

Cornellà Escena és la programació de teatre, música i dansa de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. L’objectiu és definir un programa ampli, de qualitat i amb propostes per a totes les edats, a preus assequibles. Es desenvolupa a la sala Ramon Romagosa del Patronat Cultural i Recreatiu.

Aquí també trobareu els enllaços a les programacions de Cultura en Família i de Teatre-L'Auditori.

  Descarregar programació OCTUBRE-DESEMBRE 2017
  VENDA D'ENTRADES I DESCOMPTES

Vés directament a:

Música Teatre i dansa Teatre Familiar L'AuditoriMúsica

Inici

Divendres 20 d'octubre, 22.00 h, a la Sala Ramon Romagosa
Sr. Chinarro en concert

Sr. Chinarro és l’alter ego d’Antonio Luque, considerat un dels pioners de la música alternativa a Espanya i un dels millors lletristes del país. Al llarg de la seva llarga carrera musical ha aconseguit el reconeixement de la critica i d’un públic cada cop més nombrós. Ara ens presenta el seu dissetè disc d’estudi acompanyat de la seva banda.


 

Dissabte 25 de novembre, 22.00 h, a la Sala Ramon Romagosa
Mishima en concert

Mishima presenten a Cornellà el seu darrer disc d’estudi “Ara i res”. A “Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa” (2005), van trobar la llengua, a “Set tota la vida “ (2007), la forma, a “Ordre i aventura” (2010), l’esperit, a “L’amor feliç” (2012), l’univers i, a “L’ànsia que cura” (2014), el so. És per això que “Ara i res” sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més  lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues.


 

Divendres 1 de desembre, 22.00 h, a la Sala Ramon Romagosa
December Quintet presenta Buster Keaton, cinema i jazz

El December Quintet presenta un original espectacle de cinema mut amb jazz en viu. Els músics del quintet, han composat una banda sonora per dues pel•lícules del mític actor i director: Buster Keaton. Es tracta de Rostre Pàl.lid i Convict 13. La funció preten donar a conèixer els inicis del cinema, a la vegada que evidencia com la música pot potenciar les emocions projectades per les imatges.Teatre i dansa

Inici

Dissabte 7 d'octubre, 18.00 h, a la plaça de Catalunya
Cia. Bakhus: Glaucos. Dansa/teatre/circ

INAUGURACIÓ CORNELLÀ ESCENA. Espectacle gratuït.

Resultat d’un treball de l’estat del cos en la dimensió de la dansa i el mim i sobre la creació musical original en viu. Cinc ballarins ens ofereixen increïbles accions properes a les disciplines del circ. Amb molt d’humor, els intèrprets transformen poc a poc l’espai en un món marí d’un altre temps.


 

Diumenge 29 d'octubre, 19.00 h, a la Sala Ramon Romagosa
Cia. Bakhus: A l'ombre de coré

Transportat a un univers poètic, l’espectador es divideix entre el regne de els ombres i el món real que l’envolta sense saber que escollir...


 

Diumenge 12 de novembre, 19.00 h, a la Sala Ramon Romagosa
Cia. La Perla 29: Un obús al cor

Direcció: Oriol Broggi i Ferran Utzet / Intèrpret: Ernest Villegas.

Un obús al cor és una bomba explosiva que replanteja de nou els vincles amb els pares, la veritat de la vida i l’avidesa de la mort. Un text d’un altíssim voltatge. Un treball íntim de l’Ernest Villegas i dirigit a quatre mans.


 

Dissabte 2 de desembre, 21.00 h, a la sala Ramon Romagosa
Cia. Anònima: La rebel·lia possible

Direcció: José Sánchez Orosa / Intèrprets: Xavi Casan, Toni González, Carla Mercader, Joan Sureda, Núria Valls, Maria Villarejo.

Un dia, un home decideix reclamar a una teleoperadora la devolució d’uns cèntims per estar en desacord  amb el criteri aplicat en les tarifes. Davant el desinterès de l’empresa per respondre a la seva reclamació, decideix arribar fins al final. Les queixes i denúncies li roben temps i diners i tan sols troba consol en una companya de treball. A partir d’aquí, la seva vida llisca per un pendent de final impredictible...   

Teatre Familiar

Inici

Consulteu tota la programació a la pàgina de CULTURA EN FAMÍLIA


Descarrega la programació OCTUBRE-DESEMBRE 2017 en pdf  

   

Teatre-L'Auditori

Inici

Consulteu tota la programació a la web de L'AUDITORI

 
Descarrega la programació OCTUBRE-DESEMBRE 2017 en pdf  

 

 

 
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212