Imprimir Imprimir
www.cornellaweb.cat
 :: Nota de prensa 13

AQUEST DIUMENGE OBRE LES PORTES EL NOU PARC DE CAN CORTS

29.01.2009

Es tracta d'un espai de 20.000 m2 especialment atractiu per al passeig i per al descans

Des d'aquest diumenge 1 de febrer la ciutadania ja podrà gaudir del nou Parc de Can Corts, un espai de 20.000 metres quadrats pensats per passejar i descansar. També es podra visitar la masia de Can Tirel (segle XVII), que obrirà les seves portes amb una remodelació integral.

Serà una jornada festiva, amb passejada, música, cercaviles i molta animació. Aquest diumenge, a més, també s'obre un nou pas de vianants sota la via de RENFE, al carrer Lluís Muntadas, per accedir al Parc de Can Corts des dels barris del Pedró i de la Gavarra.

El parc de Can Corts discorre paral·lel a l'avinguda del mateix nom amb àmplies zones verdes en les quals s'han plantat arbres, arbustos i plantes com a complement al bosc de pins que hi havia. Paral·lelament, s'han construït camins pavimentats amb aglomerat asfàltic per afavorir la comoditat del passeig. El parc a més a més, actua com eix de connexió entre barris. Les obres realitzades per l'Ajuntament de Cornellà han tingut un pressupost pròxim als 2 milions d'euros.

Un altre signe d'identitat d'aquest parc és la masia de Can Tirel, que se situa a l'extrem nord del parc, un edifici que data del segle XVII. A partir d'ara actuarà com a seu de l'entitat de la Societat Coral "La Unió". A l'extrem sud del parc es troba també una escola-taller.

Diumenge, 1 de febrer

10.45h. Concentració dels cercaviles

1r punt de trobada: Plaça de l'Estació (RENFE) fins a l'esplanada de la masia Can Tirel al parc de Can Corts (passant per l'Avinguda de Can Corts), a càrrec del grup de percussió Tam Tam Llops associació musical.

2n punt de trobada: Plaça de Can Suris fins a l'esplanada de la masia Can Tirel al parc de Can Corts (passant pel Parc de la Infanta), a càrrec del Grup de Tabals del Foment de Cultura Popular de Cornellà.

11.00h Cercaviles

Inici dels cercaviles cap a l'esplanada de la masia Can Tirel al parc de Can Corts. 11.30h. Rebuda a la masia de Can Tirel Rebuda a càrrec de la Societat Musical La Unió de Cornellà amb breu actuació de la Xaranga Sarau a la façana de l'entrada de la masia Can Tirel.

12.00h. Espectacle d'animació

Espectacle d'animació a l'esplanada de la masia de Can Tirel a càrrec de Cia. Tutatis.

12.40h. Portes obertes de Can Tirel

Inici del matí de portes obertes fins a les 14.30 hores.

Cornellà de Llobregat, 29 de gener de 2009

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212