Imprimir Imprimir
www.cornellaweb.cat
 :: Oficina d'Eficiència Energètica

On estem?

Departament de
Medi Ambient

Plaça dels Enamorats, 7
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 475 87 18
informacio@aj-cornella.cat

Activitats ambientals

Deixalleria

Compostatge

Programa_Entitats

Aprofita_els_aliments

Cornella_Natura

Bicibox

contacte online

Oficina d'Eficiència Energètica

Oficina Eficiencia EnergeticaL'Oficina d'Eficiència Energètica és un servei municipal d’atenció a la pobresa energètica i de promoció de l’eficiència energètica per contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones de la ciutat de Cornellà de Llobregat, i acomplir el dret als subministraments bàsics: aigua, llum i gas.


Serveis que ofereix

  • AJUTS ECONÒMICS. Tens dificultats per fer front al pagament de les factures llum, aigua o gas? Adreça't a  la Oficina d’Eficiència Energètica. Volem garantir que no s’efectua cap tall de subministrament a les persones o les famílies en situació de risc d’exclusió residencial que viuen a Cornellà, tal i com recull la Llei 24/2015.
  • ACOMPANYAMENT GESTIONS. Necessites orientació per tramitar ajuts i fer gestions? T’ajudem a fer gestions amb les companyies com canvis de tarifa i companyia comercialitzadora, eliminació de serveis extres, gestió del bo social i del butlletí.
  • ASSESSORAMENT ENERGÈTIC. Entens les factures de la llum, de l’aigua i del gas? T’assessorem perquè coneguis en detall el servei que tens contractat. T’informem sobre la potència, la tarifa i l’empresa subministradora que més et convé.
  • AUDITORIES ENERGÈTIQUES. Vols reduir la despesa energètica de casa teva? T’orientem perquè puguis millorar l’eficiència energètica de la teva llar, optimitzar els serveis de llum, aigua i gas i reduir-ne així el sobrecost.

On t'has d'adreçar?

Oficina d'Eficiència Energètica
Parc de Can Mercader, Edifici Municipal – 1a planta
08940 Cornellà de Llobregat

Horari: De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores
Telèfon: 93 377 02 12 – Extensió 1220
Servei d’Assessorament Energètic, amb cita prèvia.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212