Imprimir Imprimir
www.cornellaweb.cat
 :: Ciutadà Social

On estem?

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 02 12 (ext. 1450)
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Festival Internacional de Pallassos

concentrica

queferacornella

contacte online

Programa Ciutadà social

EsportsDefinició

Programa que té com a finalitat el desenvolupament d'activitats esportives per tal de millorar la qualitat de vida dels ciutadans així com transmetre el valor de la diferència / igualtat a través de l'esport, dotant de recursos i de formació els tècnics i monitors.

ACTIVITATS

-

Objectius generals

*Obrir expectatives que possibilitin l'existència d'uns espais i d'uns temps d'oci que afavoreixin la trobada i el "mestissatge" entre joves immigrants i joves autòctons.

*Facilitar la incorporació dels nouvinguts al municipi, utilitzant l'activitat física i l'esport com una eina d'educació, relació intercultural i integració.

*Promoure, participar, dinamitzar propostes adreçades cap a la població en general i amb un caràcter clarament multicultural.

*Promoure el coneixement mutu i l'educació, intentant afavorir el respecte i la convivència pacífica i fomentar els valors de solidaritat entre la població.

Subprogrames: característiques

Jornades Esportives Multiculturals Realització de campionats esportius en als espais esportius dels barris en forma d trobades obertes durant l’any.
Aquesta s’organitza entre  el Departament d'Esports mitjançant la participació de les diferents AAVV i col·lectius de nouvinguts.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212