Imprimir Imprimir
www.cornellaweb.cat
 
Presentaciˇ del CornellÓ Valors, una iniciativa del Consell de Ciutat per a millorar la vida municipal
Presentaciˇ del CornellÓ Valors, una iniciativa del Consell de Ciutat per a millorar la vida municipal
06/11/2013  
 

El 7 de novembre, a les 19.30 h, es presenta al Citilab el Cornellà Valors, una iniciativa desenvolupada per un grup de persones del Consell de Ciutat, amb l’objectiu de constituir-se com a fòrum de diàleg i debat, que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de recuperar, mantenir i transmetre a generacions posteriors uns principis que ens haurien de fer millorar a nivell personal i comunitari.

El Cornellà Valors pretén ser un espai de reflexió i col·loqui en el camp de les idees i de les persones, dels seus pensaments i les seves actituds. El projecte recull un programa d’activitats, conferències, debats, relats... per reflexionar sobre els valors i divulgar-los, per tal de generar una coincidència social que ens ajudi a fomentar la convivència i la cohesió social.  

L'acte comptarà amb la presència del professor Francesc Torralba, que oferirà la conferència  "Una ciutat amb valors". Francesc Torralba és professor de la Universitat Ramon Llull de Barcelona i imparteix cursos i seminaris en moltes altres universitats d’Espanya i de Sud-Amèrica. Ensenya Història de la Filosofia contemporània i Antropologia filosòfica. A més, alterna la docència amb l'escriptura. Ha publicat més de 70 llibres. Més informació, al seu bloc

 
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212