Imprimir Imprimir
www.cornellaweb.cat
 
www.cornellaweb.cat
Arrenca la programaciˇ de tardor del CornellÓ Escena.
27/09/2017  
La programació de tardor de teatre, música, dansa i teatre familiar de l'Ajuntament de Cornellà, el Cornellà Escena i l'Cultura en família, aixeca el teló.
 
La programació cultural a Cornellà ve plena de bones propostes orientades als diferents públics i totes les edats.
El diumenge 1 d'octubre a la plaça de la Sardana a les 12h s'inaugura l'agenda "Cultura en família" amb els Pinker Tones i els seus "Viatges de Rolf & Flor", un espectacle de pop-rock pensat per a tota la família i gratuït .
El 29 d'octubre a l'Auditori Sant Ildefons a les 12h, tindrem "El col•leccionista de pors", un espectacle en què el seu protagonista ens mostrarà la col•lecció de pors que tenia de petit i com ha pogut superar-los.
El 19 de novembre, també a l'Auditori de Sant Ildefons a les 12h, podrem gaudir de  "El llop ferotge". El llop ferotge dels contes ha estat capturat i s'enfronta a un judici popular que haurà de determinar si és culpable o tenia molta gana.
El 26 de  novembre a la sala Ramon Romagosa tindrem "La nena dels pardals". Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.
El 3 de desembre a les 12h a la Sala Ramon Romagosa ens espera: "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa ?. Que ens explica la història de Carlota, una princesa rosa avorrida de ser-ho que  s’estimaria més caçar dracs, anar en globus ...
I per acabar, el 17 de desembre a les 12 i a les 12: 45h tindrem un espectacle per a nadons i nens, de 6 mesos a 4 anys. "Cinemúsica" és un petit homenatge al cinema mut amb música en directe.
I per als adults, en Sala Ramon Romagosa tindrem actuacions de música, teatre i dansa  que faran d'aquesta tardor una estació molt escènica.
La temporada comença amb un espectacle de dansa, gratuït i a la plaça Catalunya. Serà el 7 d'octubre a les 18h: "Glaucos", cinc ballarins ens oferiran increïbles accions properes a les disciplines del circ.
El dia 20 d'octubre, a les 22h tindrem el concert de "Sr. Chinarro ", considerat un dels pioners de la música alternativa a Espanya i un dels millors lletristes del país.
A la setmana següent, el diumenge 29 a les 19h, tindrem un altre espectacle de dansa: "A l'ombre de Core", en el qual l'espectador es transportarà a un univers poètic, dividit entre el món de les ombres i el real.
Novembre arriba amb una obra potent, després de l'èxit aconseguit a Barcelona, la companyia La Perla 29 ens vista amb "Un obús al cor", una bomba explosiva que replanteja de nou els vincles amb els pares, la veritat de la vida i l'avidesa de la mort. No us perdeu la cita del 12 de novembre a les 19h a la sala Ramon Romagosa.
El 25 d'aquest mateix mes a les 22h, podrem gaudir de "Mishima" en concert, presentat a la ciutat el seu últim disc: "Ara i res".
El mes nadalenc s'iniciarà amb una original proposta de cinema mut i jazz en directe: "December Quintet presenta Buster Keaton" el divendres 1 de desembre a les 221h.
L'endemà a les 19h, i per finalitzar la temporada, podrem gaudir de la "Rebel.lia possible". Un dia, un home decideix reclamar a una teleoperadora la devolució d'uns cèntims per estar en desacord amb el criteri aplicat en les tarifes. A partir d'aquí, la seva vida llisca per un pendent de final impredecible ...
L'Ajuntament de Cornellà ofereix diversos descomptes per als espectacles de sala del programa Cornellà Escena que podreu consultar al següent link.
 
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212