Imprimir Imprimir
www.cornellaweb.cat
 
Viu en directe la gran final de La Veu a L'Auditori de CornellÓ
Viu en directe la gran final de La Veu a L'Auditori de CornellÓ
06/02/2019  
 
El passat diumenge 3 de febrer es va celebrar a L'Auditori de Cornellà, la semifinal del concurs de cant per a solistes "La Veu de Cornellà" aconseguint un gran èxit de participació del públic. Els 24 seleccionats van poder demostrar el seu talent i, segons l'organitzador i presentador de la gala Oscar Larios, va destacar l'altíssim nivell vocal i artístic dels concursants de la nostra ciutat.

La participació del públic assistent va ser decisiva a l'hora de votar pel concursant que volien que passés directament a la final, l'aspirant que va obtenir més vots va ser Mar Pérez. El jurat no ho va tenir gens fàcil per triar als 11 finalistes restants, tots els aspirants van rebre felicitacions per les seves actuacions i la diferència entre alguns d'ells va ser de tan sols un punt respecte als 175 punts totals que podien assolir.

La final tindrà lloc el diumenge 10 de febrer, a les 17 hores, a LAuditori de Cornellà, i novament el públic podrà votar pel concursant més carismàtic de l'edició i endur-se un premi de 150 €. Tothom que hi vulgui assistir de públic a la gran final haurà de sol·licitar participació al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà. A l'entrada es lliurarà un formulari numerat per poder votar a un dels concursants. A més, hi haurà tres premis per a cada categoria: de 500 €, 250 € i 150 € cadascun, i els guanyadors tindran l'oportunitat d'actuar en les festes del Corpus de la ciutat d'aquest any.

El proper diumenge podrem gaudir novament de les 24 veus del concurs que ens interpretaran la cançó grupal del concurs "Ahora" del musical 'La princesa Anastasia', que s'estrenarà el proper mes de març al teatre Aquitània de Barcelona (amb música d'Oscar Larios i lletra de Jorge Fdez-Hidalgo).

Aquesta és la primera edició d'aquest concurs per a solistes no professionals convocat per l'Ajuntament de Cornellà, amb el propòsit de donar suport als cantants i contribuir al seu desenvolupament artístic i personal tot gaudint de l'experiència.

Finalistes concurs LA VEU

Categoria Joves

NEREA GREGORIO
PAULA CHAVES
LOOA ANSA
EMMA MARIA SZUCS
MAR PÉREZ
LEVI DIAZ

Categoria Adults

SARA ALVA
INGRID MACHUCA
ROBER GABALDÓN
ARIADNA RUBIO
RUTH JOVÉ
MARIBA

 


 
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212