Buscar

El Ayuntamiento de Cornellà abre el nuevo parque de la Ribera con una extensión de 112.254 metros cuadrados

29.03.2017

Las obras han tenido una duración de cinco meses y un presupuesto de 418.000 euros. En su remodelación se han tenido en cuenta las necesidades y las sugerencias de los vecinos de la zona.

El domingo se abrirá el parque a la ciudadanía con una gran fiesta y actividades lúdicas y deportivas para todo el mundo 

La remodelación de este espacio forma parte del proyecto Cornellà Natura, que prevé la transformación hacia una ciudad verde

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat obrirà al públic, el proper 2 d'abril, el nou parc de la Ribera després de cinc mesos de remodelació i una inversió de 418.973,75 euros. Amb una extensió de 112.254 metres quadrats, l'objectiu de l'Ajuntament ha estat crear un nou espai de convivència a la ciutat adaptat a les necessitats del veïns de la zona.Cornellà guanya d'aquesta manera un nou espai verd i de convivència on es podran desenvolupar diferents activitats saludables a més d'actuar com a espai polivalent per a diferents usos.


El nou parc disposa de 4 zones d'accés, zones de jocs infantils diferenciades per edats: una de 0 a 5 anys i una altra per a infants de 6 a 12 anys; a més d'un espai saludable per a gent gran i un altre d'exercicis per a esportistes. També compta amb un espai central polivalent. Tot ha estat dissenyat perquè els usuaris es trobin còmodes i tinguin diferents espais d'esbarjo per escollir.


Un circuit botànic i àmplies zones verdes

Per diferenciar els accessos s'han plantat quatre noves franges d'arbres i arbustos de diferents espècies que defineixen els paisatges del Parc i s'ha creat un circuit botànic on es poden identificar diferents espècies (senyalitzades amb tòtems informatius). El projecte ha contemplat també la millora dels parterres amb la replantació de gespa i la plantació de noves espècies de plantes per donar un aire singular i diferenciat a tota la zona, al voltant dels jocs infantils.
La remodelació d'aquest espai forma part del projecte Cornellà Natura, que preveu la transformació cap a una ciutat verda des de la voluntat de millorar l'espai públic i la cohesió de la ciutat mitjançant 5 eixos verds al voltant i en l'interior de la ciutat.

 

 


Cornellà de Llobregat, 29 de març 2017
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

Tornar

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
1883 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.