Buscar
El parc del Canal de la Infanta estrena un Jardí de Papallones
22/11/2018  El 25 de novembre hi haurà una jornada lúdica i festiva amb activitats per a tota la ciutadania

El "Jardí de Papallones" és un nou espai creat dins del parc del Canal de la Infanta de Cornellà, al barri de Fontsanta-Fatjó, pensat per allotjar diferents microhàbitats rics en biodiversitat, sobretot de papallones i altres insectes pol·linitzadors.  El jardí serà un recurs educatiu i ambiental per als visitants del parc i, especialment, per a les entitats del barri, i els alumnes de l'escola Suris ajudaran en la plantació i manteniment dels arbustos d'aquest nou espai.

El 25 de novembre hi haurà una jornada lúdica i festiva amb activitats per a tota la ciutadania, d'11 a 13 hores, podreu construir un puzzle gegants sobre els arbres de la ciutat, participar en diferents tallers ambientals i veure l'exposició "Respira, ets a Cornellà Natura". Joves de l'esplai Fontsanta i gent gran de la Residència Domus VI Sant Jordi col·laboraran en la plantació de diferents espècies arbustives del jardí. A més a més, l'Associació Naturalista Cornellà construirà, amb la participació dels presents a la festa, un hotel d'insectes, per aquesta activitat caldrà inscripció prèvia al telèfon 93 256 22 20 o per mail activmuseuciencies@bcn.cat

Un nou concepte de parc

Darrerament, el parc del Canal de la Infanta s'ha reformat per modernitzar els espais de jocs infantils, els accessos, la il·luminació o la jardineria i el sistema de reg, entre d'altres, amb l'objectiu de crear un espai ampli i adaptat a les necessitats dels usuaris.

La seva estratègica ubicació i serveis el configuren com a un espai multifuncional, tranquil i còmode per a passejar, amb diversos espais de jocs infantils: un a la part nord dedicat als nens més petits amb jocs adaptats per a infants menors de 5 anys i un altre al centre per a nens mitjans. Així mateix, compta amb un circuit saludable per fer exercici, pistes esportives, taules de ping-pong, noves àrees de pic-nic, trams de passeig inclosos en el circuit inclusiu, etc, i en fase de construcció la futura biblioteca del barri.

 


© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39292889 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.