Buscar
Necessites assessorament per emprendre un negoci? informa't al Centre d'Empreses
11/02/2019  

Si esteu pensant en emprendre un negoci i encara teniu dubtes, al Centre d'Empreses del Baix Llobregat podeu trobar tota mena de recursos, assessorament, espais de reunions, viver d'empreses i moltes altres opcions per acompanyar les persones en el procés de creació i desenvolupament de la seva empresa. A més, té un programa de cursos subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, molts dels quals són sessions d'un sol dia i d'una hora i mitja de durada, per exemple aquest mes n'hi ha programat un d'Introducció a l'emprenedoria per conèixer els aspectes clau abans d’emprendre un projecte empresarial, els dies 11 (a les 16 hores), el 18 ( a les 9.30 hores) i el 25 ( a les 16 hores). En aquet taller intensiu t'explicaran: quins tràmits i forma jurídica són més adients, què és la capitalització de l'atur?, formes de finançament, el pla d'empresa, si vols continuar amb un negoci ja creat, etc. 

A través del Centre d’Empreses vinculat a PROCORNELLÀ es dona suport a la creació i consolidació d’empreses des de quatre línies d’activitat. D'una banda s'organitzen de forma periòdica sessions adreçades a l’emprenedoria per tal de fer realitat un negoci. D'altra, s'ofereix allotjament i lloguer d’espais amb l’objectiu de donar suport els projectes empresarials oferint allotjament a les empreses de nova i recent creació. Hi ha diferents opcions: domiciliació i coworking, despatxos, naus i aules.

A més, es posa a disposició dels emprenedors un servei de gestoria en qüestions laborals, fiscal, comptabilitat, mercantil, etc, els serveis administratius i tot el que calgui per poder garantir la consolidació del negoci i el seu creixement. Contínuament es fan jornades formatives per tal de garantir l’èxit dels diferents projectes: jornades, tallers de Networking, suport en la selecció, seguiments econòmics, assessoraments, observatori, directori d’empreses, etc.

BONIFICACIÓ PER A RESIDENTS

Els empresaris empadronats a Cornellà que necessiten un despatx al Viver d'Empreses tenen una bonificació del 50% sobre el preu del metre quadrat, durant els dos primers anys. I del 100% sobre la quaota mensual durant els primers sis mesos per a espais de coworking i del 50% durant els següents 18 mesos, al viver del carrer Joan Fernández.

Més informació a:www.centredempresesprocornella.cat

 


© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
31746231 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.