Buscar
El concurs de cant La Veu de Cornellà tanca amb èxit de públic i bon nivell artístic la seva primera edició
11/02/2019  La iniciativa musical respon a una idea sorgida de la ciutat amb la voluntat de fomentar la música, la cultura i també la participació ciutadana

Aquest cap de setmana es va disputar la final de la primera edició del concurs de solistes La Veu de Cornellà amb gran èxit de participació de públic que va acudir a la cita per gaudir de les audicions i donar suport als 12 finalistes participants. Un jurat expert, format per músics professionals i professors de cant de la ciutat, va decidir atorgar els següents premis:

Categoria Joves
Primer Premi per a LEVI DIAZ, dotat amb 500€
Segon Premi per a NEREA GREGORIO dotat amb 250€
Tercer Premi per a LOOA ANSA dotat amb 150€

Categoria Adults
Primer Premi per a RUTH JOVÉ, dotat amb 500€
Segon Premi per a ARIADNA RUBIO dotat amb 250€
Tercer Premi per a SARA ALVA dotat amb 150€

Premi especial del públic al 'concursant més carismàtic'
Per a LEVI DIAZ, dotat amb 150€

La iniciativa musical respon a una idea sorgida de la ciutat amb la voluntat de fomentar la música, la cultura i també la participació ciutadana. L'Ajuntament de Cornellà va organitzar el concurs amb el propòsit de donar suport als cantants no professionals i contribuir al seu desenvolupament artístic i personal. Tots els participants havien de ser residents a Cornellà, sense límit d'edat, i amb qualsevol estil i tessitura vocal.

En total es van inscriure 93 persones (entre adults i infants) que van haver de passar un procés de selecció previ, el passat mes de desembre, del qual van sortir 24 semifinalistes que van passar per diverses fases amb audicions presencials i eliminatòries, fins arribar a la final que va tenir lloc aquest diumenge 10 de febrer, a L'Auditori de Cornellà.

Llegir la nota de premsa

 


© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
31745723 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.