Buscar
Les piscines exteriors de Can Mercader comencen avui la temporada d'estiu demanant cita prèvia als banyistes
29/06/2020  

Les piscines exteriors de Can Mercader obren avui les portes i comencen la temporada d'estiu 2020 adaptades al context actual de crisi del coronavirus i seguint les indicacions de les autoritats oficials per a evitar el contagi de la Covid-19. D'aquesta manera, l'aforament de la piscina es reduirà en un terç de l'habitual permès i per tant, es recomana als usuaris i usuàries que reservin prèviament la seva assistència. Poden fer la reserva a través de l'adreça info@complexcanmercader.com, per telèfon al 93.475.35.80 o de manera presencial a la instal·lació, situada a la carretera de L'Hospitalet, s/n.

Per a garantir la rotació dels banyistes s'establiran tres torns horaris, amb temps entremig per a dur a terme tasques de neteja i desinfecció i amb un preu reduït per persona i torn de 2,10€. Aquesta reducció tarifària obeeix a la voluntat política municipal de donar suport a les famílies en aquests moments de crisi econòmica per a molts ciutadans i ciutadanes. Quan les piscines puguin obrir amb normalitat i amb l'aforament habitual, les tarifes també tornaran a ser les ordinàries. 

Pel que a les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat, aquestes s'obriran al públic en una data encara per concretar, seguint els criteris de prevenció del contagi de la Covid-19, amb reserva de torns a través del correu info@parcesportiullobregat.com, a través del telèfon 93.475.35.77 o de manera presencial a l'equipament situat a l'avinguda del Baix Llobregat, s/n.© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
40012256 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.