Buscar
'Quota zero' per als joves que engeguin una nova activitat professional o empresarial
24/03/2014  L'Ajuntament posa en marxa noves mesures per afavorir la inserció laboral dels joves.

Ajudes com la “Quota Zero” per a emprenedors menors de 35 anys, la contractació de joves en els plans locals d'ocupació, assessorament especialitzat, reforç de la Formació Professional, creació d'un nou viver empresarial o la jornada del 20 de març "Fent empredoria véns?"… Són algunes de les iniciatives que s'estan implantant amb l'objectiu d'avaforir la inserció laboral dels joves des de l'Ajuntament de Cornellà.

La "Quota Zero" és una de les principals novetats: els joves que engeguin una nova activitat professional o empresarial no hauran de pagar les taxes habituals. Es podran acollir joves menors de 35 anys, que estiguin empadronats a Cornellà amb una antiguitat mínima de dos anys, i que acreditin no haver estat d'alta en el règim especial de la Seguretat Social de treballadors autònoms en els sis mesos immediatament anteriors. L'Ajuntament concedirà ajudes econòmiques a aquests joves emprenedors que els permetran sufragar impostos com l'IBI i l'Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres. Arribaran a cobrir el 100% de l'import en el cas de la Taxa de recollida de residus comercials o industrials, la Taxa per les entrades de vehicles a través de les voreres, l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica i la Taxa pels serveis urbanístics.

La Quota Zero té l'objectiu de promocionar l'activitat empresarial a la ciutat i fomentar l'ocupació juvenil. Consulta les bases.

Més informació al Cornellà Informa de març.
 


© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41763868 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.