Si vols conèixer tot el que es fa la ciutat aquest hivern descarrega’t l’APP Què fer a Cornellà

No deixis escapar res de tot el que Cornellà t'ofereix! Música, teatre, activitats familiars i infantils, Esport-Salut, lectura... i recorda que pots estar al dia de tot a la web Què Fer a Cornellà, també a l'hivern, i també amb la APP per a telèfons mòbils que et mantindrà al dia de totes aquestes activitats.
En les properes setmanes donen començament la majoria de programacions escèniques com Cornellà Escena, Teatre-L'Auditori, Cultura en Família... informa't de les activitats gratuïtes i no esperis per als espectacles que venen entrada anticipada.


APP Què fer a Cornellà

Que fer a Cornellà és una aplicació de l'Ajuntament de Cornellà que et permetrà accedir a les activitats d'oci i cultura de la ciutat (teatre, música, exposicions, fires, espectacles infantils...) des del teu Smartphone. A més, podràs compartir els esdeveniments que més t'agraden a les xarxes socials i comprar directament les entrades dels teus espectacles favorits.

Descarrega't aquí l'APP
web QUÈ FER A CORNELLÀ


"El Cinturón Rojo", un documental sobre el moviment obrer

Una de les activitats que podràs consultar ampliament a la web del Què Fer a Cornellà és el documental que aquesta tarda, a partir de les 18h, es podrà veure al Citilab de Cornellà, un document històric que compta amb entrevistes amb personatges de l'època.
La Fundació Utopia d'Estudis Socials del Baix Llobregat ha impulsat aquesta producció sobre la lluita popular i obrera durant l'última etapa del franquisme, entre els anys 1970 i 1977. Titulat ‘El Cinturón Rojo', el documental es presenta aquest divendres, 13 de gener a les 18.00 hores, a la sala Vicenç Badenes del Citilab Cornellà.

El documental, de 52 minuts, estudia el període que trascorre des de l'any 1970 al juny del 1977, quan se celebren les primeres eleccions generals democràtiques, i es desenvolupa com a relat seqüencial dels principals esdeveniments històrics, tot analitzant els elements que els van generar i els van fer possible.

Al documental es tracten valors de l'època com la consciència de classe, la solidaritat, o l'austeritat; les tàctiques emprades per la lluita per les llibertats com la clandestinitat, els àlies, les assemblees o la propaganda; es repassa la figura de García Nieto i altres líders obrers i ciutadans, i sistemes d'organització com el moviment obrer i sindical, el moviment urbà, el moviment cultural, les associacions veïnals o les organitzacions polítiques. El documental inclou també entrevistes amb personatges destacats de la lluita obrera de l'anomenat Cinturó Vermell.

Més informació a: Fundació Utopia