Els participants a la segona edició de la Nit de Compres de Cornellà donaran l’1% del total de vendes a la Botiga Solidària

Els participants a la segona edició de la Nit de Compres de Cornellà donaran l’1% del total de vendes a la Botiga Solidària

El 13 de desembre té lloc al voltant del mercat Centre la segona Nit de Compres, amb promocions i descomptes en més de 90 establiments oberts fins a la 1 de la matinada

Aquest divendres 13 de desembre Cornellà celebra la II Nit de Compres, una iniciativa promoguda pel Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà, que formen l’Ajuntament i l’associació Cornellà Compra a Casa. Més de 90 establiments, entre parades del mercat Centre, botigues de l’entorn i carpes de comerços d’altres punts de la ciutat, romandran oberts des de les 20 h fins a la 1 de la matinada, a la plaça Lluís Companys i els carrers adjacents, oferint vendes especials, descomptes, presentacions de productes, degustacions, música en viu, tasts, etc.

Com a novetat, aquest any els comerciants participants en la Nit de Compres han decidit que donaran l’1% del total de les vendes realitzades a la Botiga Solidària de Cornellà, amb l'objectiu de solidaritzar-se amb les famílies necessitades de la ciutat. Una ajuda que ja es vehicula habitualment amb la donació de productes frescos a través de diferents comerços i dels mercats municipals.

A més, els establiments participants mantindran les promocions ofertes en la Nit de Compres durant el dissabte, 14 de desembre, fins a esgotar les existències promocionals. Aquest és un esdeveniment on el sector aposta per oferir experiències de compra unides a l'oci, la restauració, els descomptes i altres activitats per a gaudir de les compres des d'un ambient distès i festiu.


En aquesta nova edició de la Nit de Compres s'ha doblat el nombre de carpes respecte de l'any passat, i s'espera superar la xifra d'assistents i reactivar el sector del comerç que realitza un esforç col•lectiu per a fomentar les compres amb aquesta iniciativa. Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats, el preu final i les promocions es pot consultar a www.cornelladellobregat.eu

De fet, des del 5 de desembre està ja encesa la il•luminació especial dels carrers, que tradicionalment indica l'inici de la campanya de Nadal. Els comerciants de Cornellà porten setmanes treballant perquè tothom trobi el que busca en el comerç local. Cada any s'impliquen en la col•locació de la il•luminació nadalenca dels carrers, amb llums de baix consum i, a més, participen en activitats com el cant de nadales als mercats municipals, que amplien alguns dies el seu horari d'obertura, o una carpa al carrer Campfaso, on els més petits de la família poden entregar les cartes als enviats de Ses Majestats d’Orient.

L’objectiu de la campanya és dinamitzar el comerç local de la ciutat mitjançant l’impuls de diferents iniciatives i destacar els seus valors de qualitat, varietat, confiança i tracte personalitzat.

Cornellà compta amb més de 400 establiments comercials —incloses les parades dels mercats municipals— associats a l’entitat “Cornellà compra a casa”, que forma part del Consorci per a la Promoció i la Dinamització del Comerç local.

Horaris especials dels mercats municipals

Durant el mes de desembre, els tres mercats municipals amplien el seu horari d'obertura durant alguns dies, coincidint amb les festes:

Mercat Centre
23 de desembre     De 8 a 20 h
24 de desembre     De 8 a 16 h
30 de desembre     De 8 a 20 h   
31 de desembre     De 8 a 15 h

Mercat Marsans
23 de desembre     De 8 a 20 h
24 de desembre     De 8 a 14 h
30 de desembre     De 8 a 14 h
31 de desembre     De 8 a 14 h

Mercat de Sant Ildefons
23 de desembre    De 7.30 a 20 h
24 de desembre    De 7.30 a 16 h

Cornellà de Llobregat, 12 de desembre de 2013

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

Tornar