Deu dies de música als carrers i places de Cornellà per commemorar Santa Cecília Tres circuits per diferents barris permetran passejar per la ciutat acompanyats del ritme de la música

Tres circuits per diferents barris permetran passejar per la ciutat acompanyats del ritme de la música

15.11.2017
Del 17 al 26 de novembre, Cornellà s'omplirà de música per commemorar la diada de Santa Cecília, patrona de la música. Una vintena d'artistes i grups portaran les seves notes a carrers, places i fins a nou espais d'actuació de la ciutat, amb presència de tots els estils musicals.

La programació té el gruix els dies 17, 18 i 19 de novembre amb tres circuits, que permetran passejar d'un espai a un altre al ritme de la música. Divendres a la tarda, per Sant Ildefons podreu trobar les actuacions d'Alex Bass (reggae), Blas Picón i Oscar Rabadán (blues) i de Lauren Nine (rap/soul/R&B). Dissabte a la tarda, en aquest cas al barri Centre, serà el torn del circuit protagonitzat per Nico Roig (cantautor folk), Holy Bouncer (rock) i el grup Bastante (indie). Finalment, diumenge al migdia, la música es traslladarà al barri del Pedró, amb les actuacions de Mazeyes (electrònica/fingerdrumming) i Tversky (electrònica/electrofunk).

Totes aquestes actuacions gratuïtes tindran lloc en diferents espais de cada barri, i a més, estaran complementades per altres cites que s'incorporen a la programació de Santa Cecília a Cornellà: des de les actuacions d'alumnes de l'Escola de Música de la Societat Coral la Unió a la Rambla Anselm Clavé, la presència a les places i mercats municipals de La Sarau i dels Gaiters de l'ACG Rosalía de Castro, o un concert a La Factoria Musical, els bucs d'assaig municipals.

La setmana vinent, aquesta celebració musical conclourà amb un concert de Carla davant l'Escola Municipal de Música (dimecres 22, 17.30 hores), el doble concert de les corals Nova i Àuria davant de l'església de Santa Maria (diumenge 26, 13 hores), i el concert de Mishima (dissabte 25, 22 hores), inclòs dins de la programació de música i teatre Cornellà Escena.


Programació Santa Cecília 2017

 

Cornellà de Llobregat, 15 de novembre de 2017
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00