La nit de compres marca l'inici de la Campanya de Nadal al comerç local

Aquesta nit, entre les 20 i les 00h, prop d'un centenar d'establiments mostraran els seus productes amb descomptes i promocions

La Nit de Compres es farà en dos dels principals eixos comercials als voltants dels mercats Centre i Marsans

01.12.2017

L'1 de desembre els cornellanencs i cornellanenques tenen una cita per celebrar la tradicional Nit de Compres als voltants dels mercats Centre i Marsans, un esdeveniment que enceta la campanya de Nadal del comerç local i que serveix per escalfar motors per a un mes de regals i de festa. La Nit, que enguany arribarà a la seva sisena edició, és una iniciativa organitzada per l'Ajuntament i l'associació Cornellà Compra a Casa per promocionar el comerç de proximitat.

Els mercats Centre i Marsans romandran oberts fins a la mitjanit, així com les botigues de l'entorn. A totes dues zones es tallaran els carrers del voltant per fer activitats d'animació, música en directe i degustacions gastronòmiques. En total prop d'un centenar d'establiments mostraran els seus productes amb descomptes especials, de fins al 50%, amb l'objectiu d'incentivar les compres nadalenques en el comerç de proximitat i fomentar el consum responsable.

Botigues de roba, d'alimentació, de complements, infantils, d'artesania, de productes naturals o nadalencs, entre molts d'altres, i carpes als voltants del mercat Centre, oferiran els seus productes. Tot plegat amenitzat amb actuacions musicals, espectacles d'animació i zones de restauració a preus populars, amb tiquets que permetran consumir tapes i també degustar propostes calentes per combatre el fred.

Nova Campanya de Comerç 2018

L'Ajuntament de Cornellà prepara una nova Campanya de Comerç per a l'any vinent. Enguany s'ha pensat en organitzar alguna cosa diferent, original i divertida com és una sessió de fotos per triar els protagonistes de la propera campanya. De manera que siguin els mateixos ciutadans i ciutadanes els que convidin a la resta de la població a realitzar les seves compres en l'ampli ventall d'establiments que operen al municipi, en una clara aposta per posar en valor les virtuts d'aquest: la proximitat, la garantia de qualitat i el tracte personal.

El càsting fotogràfic es realitzarà el divendres 1 de desembre, en una de les carpes instal·lades als voltants del mercat Centre durant la Nit de Compres. Tothom que vulgui podrà participar i ser fotografiat, com més perfils diferents millor.

L'encesa de l'enllumenat nadalenc, que enguany es farà el dia 4 de desembre en un acte a la plaça Catalunya (18.00h), és una proposta impulsada pels comerços associats a l'entitat Cornellà Compra a Casa.

Comerç amb segell de qualitat i varietat

Cornellà és la setena ciutat amb més botigues per habitant de Catalunya, amb una mitjana de 13,51 botigues per cada mil habitants, segon el primer Cens d'Establiments Comercials de Catalunya elaborat per la Direcció de Comerç de la Generalitat de Catalunya. Això significa una superfície total de 151.906 metres quadrats i un total de 1.163 establiments comercials.

 


 

Cornellà de Llobregat, 1 de desembre de 2017
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00