L’Ajuntament de Cornellà obre la piscina de Can Millars totalment renovada

L’Ajuntament de Cornellà obre la piscina de Can Millars totalment renovada

El pressupost de les obres de la piscina ha ascendit a 2,7 milions d’euros

L’equipament municipal de Can Millars obre les portes avui, 4 de juny, un cop finalitzats els treballs d’adequació i millora de les seves instal·lacions, que han suposat la reforma integral tant interior com exterior i la creació d’una plaça a peu de carrer com a zona de descans i de lleure.

Les obres han suposat una inversió de 2,7 milions d’euros i han permès la modernització total d’aquest equipament per adaptar-lo a les noves necessitats de la ciutadania i fer-la més funcional i accessible, amb la dotació de tecnologia i serveis avançats.

Amb la reforma s’han creat tres vasos d’aigua, un de gran i dos de petits, una zona de banys de vapor i s’ha ampliat la zona de platja. El vas gran es destinarà a la pràctica de la natació i dels dos petits, un serà per a activitats dirigides (aquagym, aquadance, aquaextrem, aquasalut i aquasènior) i l’altre per a activitats per a infants de 6 mesos a 5 anys.  Amb aquesta ampliació s’oferiran més cursos i activitats dirigides per a totes les edats i adaptats també a persones amb capacitats diferents.

També s’ha construït un nou mirador interior i exterior amb més capacitat i millor visibilitat, i s’han ampliat els vestidors i les dutxes, amb taquilles i un nou espai per al Club Natació Cornellà. S’hi ha instal·lat un ascensor interior.

Una plaça exterior
Una altra millora important ha estat l’adaptació de tota la instal·lació per fer-la més accessible a persones amb mobilitat reduïda. Els accessos d’entrada i sortida són arran de carrer, eliminant-ne les anterior escales i s’ha creat una placeta a l’entrada amb zones enjardinades, mobiliari urbà i zones de descans.

La piscina de Can Millars és una instal·lació històrica de la ciutat de Cornellà, va ser el primer complex aquàtic cobert i va apostar des de la seva creació l’any 1989 per la gestió integral de les activitats aquàtiques (educatives, utilitàries i socials). Actualment compta amb uns 4.500 usuaris i és la que utilitza el Club Natació Cornellà per a les seves activitats.

Les persones que hi vulguin accedir poden optar per una entrada puntual o per diferents tipus d’abonaments, de 10 o 20 sessions, o per tot l’any en funció de l’ús: dos dies, tres, cinc o només els dissabtes. També hi ha abonaments especials per a les famílies amb infants menors de 16 anys. S’ofereixen cursos de natació en horari de matí, migdia, tarda i dissabte, i també un programa d’activitats aquàtiques dirigides.

Cornellà de Llobregat, 4 de juny  de 2018
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00