Espectacles especials i activitats vinculades a les arts escèniques amb motiu del dia mundial del teatre a Cornellà

Espectacles especials i activitats vinculades a les arts escèniques amb motiu del dia mundial del teatre a Cornellà

La programació inclou representacions especials als instituts de la ciutat

 

27.03.2019

Cornellà de Llobregat se suma al Dia Internacional del Teatre amb una programació d'activitats que, fins al 6 d'abril, portaran les arts escèniques al carrer, als centres educatius i a la ràdio, a més diversos espectacles especials a les sales de la ciutat.

L'acte central té lloc el dimecres 27 de març, a les 19 hores, al Castell de Cornellà. Consistirà en la lectura del manifest del Dia Internacional del Teatre, un diàleg amb l'actor Joan Pera i la representació d'una obra de microteatre a càrrec de la companyia Kamaleonik.

El Dia Mundial del Teatre es va crear l'any 1961 per iniciativa de l'Institut Internacional del Teatre (ITI). Un dels actes més representatius és la circulació del Missatge Internacional, tradicionalment escrit per una personalitat de reconegut prestigi al món del teatre, que aquest any és el director d'escena cubà Carlos Celdrán.

Obres a preus especials

La programació cultural de Cornellà ha inclòs fins a set espectacles escènics durant la celebració. Alguns d'ells, gratuïts, i altres a preus reduïts, com l'obra familiar 'Maure el dinosaure', a l'Auditori de Sant Ildefons (31 de març; entrades a 2,5 euros), o l'espectacle que clou l'11è Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà, 'Fum, fum, fum' de Triangle Teatre (31 de març; entrades a 5 euros).

Però aquesta celebració vol portar també les arts escèniques a espais menys habituals. Així, els instituts de secundària de la ciutat estan acollint representacions de l'obra 'Happy birthday, Jamie Love', de Jordi Diamant, i dirigida per Joaquín Daniel, entre que Ràdio Cornellà emet dos programes especials sobre l'efemèride. I, finalment, per als més participatius, l'actor i dramaturg Àngel Amazares impartirà una masterclass de teatre, titulada 'A la recerca del meu personatge', el dissabte 6 d'abril a l'Auditori de Sant Ildefons.

És ja el segon any que Cornellà celebra aquesta efemèride amb una programació d'aquestes característiques i la lectura del Manifest.

Més informació: www.cornella.cat / http://agenda.cornella.cat/ / www.queferacornella.cat

 


Cornellà de Llobregat, 27 de març de 2019
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00