Els actes del Corpus 2010 comencen aquesta setmana amb la Trobada de Gegants

El dissabte 29 de maig, la XV Trobada de Gegants és l’aperitiu del Corpus 2010. Aquesta espectacular cita tindrà lloc a partir de les 17h amb un Cercavila que s’iniciarà a la Plaça de l’Ajuntament i acabarà a la Plaça de la Sardana amb el ball de gegants.

Les colles participants seran: Colla de Geganters i Grallers de Cornellà, Colla Gegantera de Sant Antoni de Vilamajor, Colla Gegantera de Vilanova del Vallès, Gegants i nans de Vilassar de Mar, Colla de Geganters, capgrossos i grallers de Begues, Gegants Beguda Alta, Geganters de Tona, Geganters de Creixell, Geganters de la Granada, Gegants de Girona, Colla Gegantera d’Igualada i Gegants de la Múnia.

El gruix de la festa major se celebra la setmana vinent, del 3 al 6 de juny. Ciutadans i visitants es podran divertir amb una programació fresca, actual i renovada que té com a objectiu reforçar els elements de participació popular, estrènyer llaços de convivència i gaudir de la vitalitat de la ciutat.

Com cada any, el programa es nodreix de la col·laboració i participació de les entitats de la ciutat que any rere any es comprometen amb la ciutat i els seus valors. A tots els barris, a les seves places i als seus carrers es viurà amb intensitat una festa pensada i confeccionada per a tots els públics, gustos i edats: més de mig centenar d’activitats per divertir-se i compartir.

Més informació al Cornellà Informa

Programació Corpus 2010