Les Nits d'Estiu estrenen un nou escenari

L’Ajuntament de Cornellà porta des de l’any 1997 promovent aquesta programació cultural i d’oci per a les nits d’estiu amb activitats totalment gratuïtes que tenen com a escenari diversos espais de la ciutat. Habitualment la programació se centra al Parc de Can Mercader i el Castell de Cornellà, i aquest any s'estrena un nou escenari al Parc de la Infanta que acollirà un concert de jazz i un de música clàssica.

Les Nits d'Estiu 2009 començaran el 27 de juny i s'allargaran fins l'1 d'agost amb més de 40 activitats vinculades sobretot a la música, però també a l'art i les lletres. A la programació d'aquest any també s'han inclòs activitats sota el títol 'Lectures insòlites', en diferents espais, vinculades a la poesia i la literatura.

Algunes de les cites més destacades són els dos concerts a Can Mercader del grup de pop català Manel (10 de juliol) i la cantant de hip-hop Ariadna Puello (17 de juliol). El Castell, com és tradicional, acollirà concerts els dijous de petit format i recollint estils que van des del 'bluegrass' a la lírica, passat pel pop i la música de fusió. El nou espai del Parc de la Infanta acollirà les actuacions de l'Orquestra de Cambra Catalana i la Porteña Jazz Band.

Un mes d'activitats vinculades a la música i la cultura

D’altra banda, altres cicles de música i cultura tant promoguts per l'Ajuntament de Cornellà com per diferents entitats estan vinculats al programa de Nits d’Estiu 2009, completant l’oferta d’oci nocturn a Cornellà durant el mes de juliol. És el cas de les Nits Insòmnia (oci alternatiu per a joves), 'La Biblioteca a la fresca' (cicle organitzat per la Biblioteca Central), el 'Can Mercader Festival' (dissabte 11 de juliol al Parc de Can Mercader), el Dansafolk 2009 (organitzat per l'Agrupació Sardanista de Cornellà), o les sessions de cinema a la fresca i 'Músiques de pas' que realitza el Museu Agbar de les Aigües.

Concerts destacats al parc de Can Mercader amb Ari (Ariadna Puello) i Manel

Divendres 10 - 23:30h
MANEL (Pop-Folk)

Divendres 17 - 22:30h
NÚMEROS ROJOS (rap/hip-hop) + ARIADNA PUELLO (hip hop)

Parc de la Infanta: un nou espai a l'aire lliure

Dissabte 4 - 22:30h
Concert 'Un passeig pel classicisme' amb l'ORQUESTRA DE CAMBRA CATALANA

Dissabte 18 - 22:30h
LA PORTEÑA JAZZ BAND (Jazz clàssic)

Bluegrass, fusió i lírica al pati del Castell

Dijous 2 - 22:00h
BARCELONA BLUEGRASS BAND

Dijous 9 - 22:00h
U-MÄ (Pop minimalista)

Dijous 16 - 22:00h
ANJANA (Fusió música oriental i flamenc)

Dijous 23 - 22:00h
Concert líric amb la soprano ELISANDRA MELIÁN

Podeu consultar tota la programació a la web