Inscripcions als Cursos de Català per Adults 2011

A partir del 10 de gener s’obre el període d’inscripcions per als cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat.

Les inscripcions seran els dies 10 i 11 per a alumnat antic i els dies 12 i 13 per a alumnat nou.

L’horari de les incripcions és de 10 a 13 i de 17 a 20.30, al CNL. Durant les incripcions es fan proves de nivell per poder col·locar els alumnes al nivell que els correspon. Aquells que ja hagin fet una prova anteriorment o tinguin algun certificat de llengua catalana no cal que facin cap prova.

Enguany ofereixen cursos de diversos nivells, tant per a catalanoparlants com per a no-catalanoparlants. Són cursos adreçats a persones que fa poc temps que són a Catalunya o que fa cert temps que hi són però no saben el català i volen aprendre’l. També hi ha cursos per a aquelles persones que ja tenen nocions de català i volen millorar-lo, ja sigui de forma oral o escrita, per poder mantenir converses o per escriure amb correcció. Al final dels cursos s’obté el certificat d’assistència i el certificat d’assoliment oficial de llengua catalana.

La majoria de cursos es fan en horari de tarda (17.30-19.30h) o de vespre (19.30-21.30h) dos dies a la setmana, tot i que també hi haurà cursos al matí (9-11h).

Centre de Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat
Plaça  dels Enamorats, 7
Tel. 93 475 07 86
www.cpnl.cat/xarxa/cnlcornella
cornella@cpnl.cat