Nous punts de recollida i més serveis a les nostres deixalleries

Aquest any Cornellà aposta encara més pel foment d'hàbits sostenibles. Així, la ciutat compta amb tres possibilitats diferents de recollida de residus per la seva gestió. Al carrer Progrés hi ha una instal·lació municipal permanent oberta de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a dissabte, a més del diumenges de 10 a 14 hores.

També tenim una deixalleria mòbil gestionada per l’Àrea Metropolitana que cobreix vuit punts de la ciutat, dilluns a la tarda i dimecres al matí. Les trobem al carrer Miguel de Cervantes amb Marià Benlliure, el carrer Terra Alta just davant del CEIP Suris, el Passeig Ferrocarrils Catalans i el carrer Rosselló; a més de la Torre de la Miranda, l’Avinguda Línia Elèctrica, l’Avinguda Can Corts i la Plaça Almeda.

Per últim, hi ha la deixalleria de barri, que s’instal·la de manera itinerant als diferents barris, en
funcionament de dilluns a divendres.

A més, cal destacar que a partir de l’1 de febrer tindrem una altra novetat: l’arreplegada als punts metropolitans de les càpsules de begudes monodosi de les màquines de cafè.

Descomptes a la Taxa de Tractament de Residus

Totes les persones que facin servir qualsevol d’aquests punts de reciclatge podran obtenir una bonificació de fins el 14% en la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus. Per accedir a aquest descompte només s’ha de presentar l’última factura de l’aigua i li facilitaran un carnet que haurà de presentar en cada visita. El servei és gratuït per a particulars i molt econòmic per als petits industrials i comerços.