Obertes les inscripcions per participar a la Rua de Carnestoltes 2011

Descarrega el Programa

Comencen els preparatius per la Rua de Carnestoltes 2011 que tindrà lloc el 5 de març. Des del dilluns dia 31 de gener fins al dijous dia 3 de març es poden formalitzar les inscripcions per al concurs de comparses al Servei d’Informació Jove Trailer. El mateix dia 5 març a partir de les 17 hores a la mateixa Plaça de Catalunya (al costat de l’escenari).

Les bases són força senzilles: cal ser un grup mínim de 10 persones, anar disfressat, portar molta marxa i moltes ganes de divertir-se. Les categories dels premis són: Millor carrossa, millor coreografia, millor disfressa, millor animació (música) i a la temàtica més actual. El jurat valorarà l’originalitat del tema, els guarniments, la complicitat i la capacitat d’animació de cada grup.

La Rua de Carnestoltes es farà el dissabte dia 5 de març. Començarà a partir de les 18h al carrer Bonestar i farà el recorregut per l’avinguda Sant Ildefons, l’avinguda República Argentina el carrer Mossèn Andreu i acabarà a la Pl. Catalunya, on es farà la festa final i es lliuraran els premis.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Del dilluns 31 gener al dijous 3 de març de 2011.
Servei d’Informació Jove TRAILER
C. Mossèn Andreu, núm. 17 baixos
E-mail: trailer@aj-cornella.cat
Telèfon: 93 376 35 61
Horari: Dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h.

El mateix dia 5 a partir de les 17 hores a la mateixa Plaça de Catalunya (al costat de l’escenari).

També es pot descarregar, omplir i reenviar a la següent adreça electrònica trailer@aj-cornella.cat

També us adjunto el fitxer Full d'inscripció al concurs de comparses del CARNAVAL 2011.

  * Descarregar el full d'Inscripció