La programació de Teatre en Família ofereix cultura i diversió per als més menuts

Febrer ens apropa un mes ple d'activitats culturals i divertides per a totes les edats amb la programació de Teatre en Família. Pallassos sense Fronteres ens ofereix un espectacle infantil el diumenge 6 de febrer, a les 12:30h, dins del cicle d'activitats per la pau i la no violència. Serà a la Sala Ramon Romagosa. Està pensat per a infants a partir de 3 anys i el preu de l'entrada és de 3 euros. 

El diumenge 13 de febrer, a les 12:30 hores, la Companyia del Príncep Totilau presenta l'obra "Cavallet de cartró", un espectacle de poesia i titelles adreçat als infants més menuts. A partir del record de la protagonista reviurem la seva infantesa, quan la lectura de poesia era una manera divertida i alhora bonica, de descobrir el món que l’envoltava. Veurem com transcorren les estacions de l’any i quina pila d’aventures ens poden passar camí de l’escola. Serà a l'Orfeó Catalonia i està recomanat per a nens a partir de 3 anys. Té un cost de 3,85 euros per persona.

I pels que vulguin conèixer els clàssics de l'òpera des de l'humor, els diumenges 13 i 20 de febrer trobem a l'Auditori de Cornellà "Allegro Vivace" dins del cicle del Petit Liceu. Es tracta d'un espectacle cantat en català ideal per als majors de 10 anys i amb una durada d'uns 75 minuts aproximadament. Fragments provinents de les grans òperes de Monteverdi, Purcell, Mozart, Rossini, Donizetti, Berlioz, Verdi, Bizet i Puccini, units per un fil argumental sorprenent i divertit, formen aquest espectacle d'iniciació a l'òpera creat per la companyia Comediants.

A més, no podia faltar la lectura de contes cada dimecres i divendres del mes a la Biblioteca Central de Cornellà i la Biblioteca Marta Mata.

Àmplia oferta cultural

L'estrella de l'Auditori a febrer serà la cantant Bebe, que donarà a conéixer el seu disc "Y" el proper dissabte dia 5. El preu de les entrades és de 22 euros anticipada i 26, a taquilla. Més endavant, el 26 de febrer a les 22 hores podem gaudir del concert de Vinodelfin a la sala Ramon Romagosa amb el seu nou disc "Seres Únicos". Aquesta banda de pop rock és capaç de combinar de manera original les sonoritats contemporànies amb una actitud independent.

Però si preferim una obra de teatre, la nostra oportunitat és 'The Black Rider', un clàssic signat per tres grans artistes: el director teatral Robert Wilson, el músic Tom Waits i l’escriptor William S. Burroughs. Serà el diumenge 20 de febrer a les 19 hores, en la sala Ramon Romagosa.